Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka?
28.09.2024, 23:33
Nie, na darmowe ćpanie 😎
Na gwałt nie mają tyle tematu
Taniej by komuś wyszło jechać na dziwki niż kupić tyle tematu aby mnie uśpiło xd
Na gwałt nie mają tyle tematu

Taniej by komuś wyszło jechać na dziwki niż kupić tyle tematu aby mnie uśpiło xd
03.10.2024, 01:02
Mi osobiście nie ale miałem przypadek że sam ledwo kontaktując ze światem musiałem chronić młodszej koleżanki, w dużym skrócie "kolega kolegi" od początku wydawał mi się podejrzany ale poddałem to w zwątpienie - na moją niekorzyść. Skończyłem na ostatkach własnych sił rozbijając mu głowę o lustro w kiblu gdzie próbował ją zgwałcić.
Bądźcie ostrożni z tym z kim się bujacie, naprawdę, życie lubi różne żarty robić.
Bądźcie ostrożni z tym z kim się bujacie, naprawdę, życie lubi różne żarty robić.
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
18.08.2025, 20:53
jestem sama dlatego zawsze cierpię z powodu dosypania mi czegoś kobieta ma trudno na wyjściu w gości dosypał mi metalu do buta he a tak na serio to raz dosypała mi koleżanka mety do drinka powiedziała potem ukryła że ma towar została sama z workiem duży sługa mój powiedział mi że dosypuje każdej dziś i nie mówi co to znaczy że ma temat mówię dorwałam ją z tym samym workiem co miała ten sam dzień zećpałyśmy normalnie Jolanta żyje ja też dobra zabawa na parkiecie pozdrawiam fanów moich tańców po pijaku
19.08.2025, 01:58
Japierdole kurwa Yalasek ty siebie kurwa słyszysz co ty piszesz?" Rzekomo twój " sługa "jak to napisałeś dosypuje każdemu coś do drinków? Ty naprawdę idź się leczyć i ten twój ",sługa". No chyba, że któregoś dnia chcecie zwiedzać zamek.
19.08.2025, 03:13
HHahahahahahahahahahaha to sie nadaje do serialu odklejony yalasek udawajacy dziewczyne zeby zapewne w późniejszym etapie wyłudzać pieniądze na narkotyki, lub darmowe nagrody a pod każdym, ale to każdyM postem kontra Lifeisbrutal piekna taka ze miód na moje oczy kocham was chłopaki
Be objective and honest.
19.08.2025, 19:14
Pożyczcie koleżance/koledze trochę interpunkcji, bo naprawdę ciężko się to czyta. Szanujcie nasze oczy, ludzie 😭
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
23.08.2025, 11:02
Zdążyło mi się, że na nieświadomie zapaliłem turboszluga.
Napierdolilem się kanna niemiłosiernie
Napierdolilem się kanna niemiłosiernie
17.10.2025, 17:19
Kiedyś koleś wlał mi z 20 mg etizolamu w macu bo to mial być super prank. Nie wiedział pierdolony że takie ilości to mnie tylko zdenerwują. Potem oczywiście poniósł konsekwencje
18.10.2025, 01:53
Nigdy w życiu ja pilnuję zawsze swego drinka czy kufra z piwa, biorę go nawet do łazienki.