Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po sterydy?
22.08.2025, 09:17
@"Antek991" Ja już się na czacie nie udzielam. Ogarnij tego discorda to może tam ci coś poradzę, ale nic nie obiecuję.
Kapitan Ziomalu nie mogę pisać pm niestety...
Lifeisbrutal może Ci zajechać Discord do mnie
PS.
kej9 Wspulas jesteś proszony do pilnego kontaktu ze mną
Lifeisbrutal może Ci zajechać Discord do mnie
PS.
kej9 Wspulas jesteś proszony do pilnego kontaktu ze mną
Ja potrzebuję teścia, trenbolon i boldenol najlepiej enan lub cypio 
Nie pogardzę Antkiem .
Ocb z tym bazarem ?
Jak to działa gdzie to szukać ?
Help
PS.
Ktoś tu bodajże pod koniec roku 25 zajeżdżał jakiś sklep gdzie sam się zaopatrywał ale huj nie pamiętam.

Nie pogardzę Antkiem .
Ocb z tym bazarem ?
Jak to działa gdzie to szukać ?
Help
PS.
Ktoś tu bodajże pod koniec roku 25 zajeżdżał jakiś sklep gdzie sam się zaopatrywał ale huj nie pamiętam.
22.08.2025, 13:49
@"Antek991" baazar taki sklep gdzie można dostać wszystko tez nie mogę tu podawać nie możesz odczytać PW nabij posty i reputację .
22.08.2025, 14:21
@"Antek991" Tren i Antek to najsilniejsze saa , po co ci takie cos ? po odstawieniu i tak 80% przyrostow stracisz
trena to sie bierze przed zawodami , zeby sie wysuszyc konkretnie , wez se tescia z npp (krotka deka ) i dobra diete i Ci wystarczy , szkoda zdrowia na takie mocne sterydy , a wiem co pisze kolego bo w szczycie formy wazylem 130 kg przy 194 cm wzrostu
trena to sie bierze przed zawodami , zeby sie wysuszyc konkretnie , wez se tescia z npp (krotka deka ) i dobra diete i Ci wystarczy , szkoda zdrowia na takie mocne sterydy , a wiem co pisze kolego bo w szczycie formy wazylem 130 kg przy 194 cm wzrostu
22.08.2025, 17:10
Japierdole gościu jesteś kulturysta zawodowym że chcesz Antka i trena walić? Ile czasu ćwiczysz ile ważysz? Często ludzie sięgają po sterydy nie mając o nich pojęcia teść i bold spoko ale reszta ehh
Be objective and honest.