Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie
15.08.2025, 21:21
ja jednak polecam każdej osobie żeby nie sugerowała sie dawkami 80 mg alfy na start bo może być grubo za grubo dla niektórych. Szczególnie nie polecam takich dawek świeżakom bo mogą zrobić sobie kuku
16.08.2025, 13:47
ja chce swój lot przedstawić jak wygląda nie jak dawkować do tego są działy odpowiednie zaśmiecanie tematu plusy dostaje nawet nie mam swoich za to co opisałam swoje robię tak jest 80mg daj, mi 100 bedzię sama się doradzę to tak samo jak alkohol pij mało wypadek spowoduje dam tyle swoich lotów prawdziwe są moje przeżycia przyda sie użytkownikom mam mało teraz sama czasu nie mam na analizę dawek
19.08.2025, 12:05
Alfa zamówiona w większej ilości widać że sort najwyższej jakości pisałem z vendorem mówi że petarda żebym brał i sie nie zastanawiał tak też robię, przyjdzie paczka dam znać od razu sypię większą kreskę na testa fajnie idzie się dogadać z GR8 ChemS dorzuci gratis! to super wiadomość zawsze na plus robiłem już zamówienia w tym sklepie za każdym razem jestem zadowolony z jakości na pewno tak samo bedzie i tym razem postaram sie zrobić zdjęcia sortu widać że bielutki piękny no nic czekamy.
19.08.2025, 15:56
Bież jest świetna moja relacja to pokazuję zamawienie szybko ci dojdzie, i jeszcze gratis widzę będzie wrzuć fotki towar biały jak mówisz czysty mocny ja byłam zachwycona bardzo dużą mocą oraz libido :* pozdrawiam
22.08.2025, 19:20
Patrząc na kanna jakiej było jakości i sam miałem okazję spróbować to w ciemno mogę stwierdzić, że a pvp jest dobre.
02.09.2025, 17:50
mam zamiar zrobić to co chcę z tym tematem jest tam mocny że mam omamy po nim chce się ruchać z tym mam problem bo jestem sama i mam ochotę na to co trzeba zrobić mniej mam za to dużo tego w sobie już zapodałam 40 mg tego i czuję mocno euforię i drżenie całego ciała od spodu czuję na sobie cały temat działa na mnie mocno się pocę po tym mam drgawki oczy mi latają mam lekkie powieki leci mi z nosa woda sączę sobie piwo do tego palę papierosa za papierosem jestem za żeby zrobić tą alfę całą na raz taka dobra jest po raz kolejny zamówiłam dużo i mam to samo co trzeba było zrobić mi to i mam wrażenie że jest to najlepsza alfa jaką dostanę teraz na polskim rynku 5/5
20.09.2025, 23:24
Witajcie, brane to było. Cóż. Przyszło idealnie zapakowane. Nie może być lepiej. Kto zamówił wie skąd taka cena za transport. Przyszło całkowicie zmielone. Wyglądało przepięknie bialutkie i puszyste jak śnieg dosłownie. Robiło bardzo dobre wrażenie. Przypominało alfy sprzed lat które również miałem śnieżno białe. Nie miałem dużych nadziei mimo wszystko bo testowałem większość które są dostępne aktualnie u innych i odczucie były… hmmm różne. 2 dni latałem na innych substancjach gdy podchodziłem do tej alfy. Na oko 30-50mg poszło. I ta śmieszna ilość wyrwała mnie z butów na kilka godzin. Libido poziom zwierzęcy. Wróciłem do czasów gdy A PVP latały z czystością ponad 90%. Nie do podrobienia. Ogolnie zjadłem mniejsze pol i reszta poszła w kibel bo na jednym gramie latalbym kolejne 3dni a już i tak prace miałem przewalona. Uzależnienie od substancji tak silne ze w myślach wracałem do tych momentów po ponad miesiącu od zakończenia. Ocena 11/10. Odradzam wszystkim. Jesli już musisz baw się słabszymi substancjami.
30.09.2025, 18:23
Przezroczyste kryształy. Parę stron wstecz jest zdjęcie, wygląda naprawdę obłędnie. Ale dam shipp to jest kwestia 200pln ponad... :/
30.09.2025, 18:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.09.2025, 18:30 przez SztywnyMisza.)
a gr8 przy okazji ma kannke więc możne być piękna pizda, tylko nie wiem gdzie ty to., Zdjęcie widzisz
bo ja tylko na stronce