Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pregabalina
22.08.2025, 20:37
(22.08.2025, 20:33)Lifeisbrutal napisał(a): Jest już taki wątek na forum.
Dzięki za info ale to nie pierwszy i ostatnio się powtarzający

Jeśli Moderator uzna, że trza przenieść bądź skasować tak zrobi .
Blade12
To też jest dobre na tzw detoks ?
Pomaga w lękach czy samopoczucie czy co tam ?
Maniek napisał 22.08.2025, 21:21:
Nie zakładaj nowych wątków, jeśli identyczny jest już na forum. To samo było z wątkiem "gdzie kupię sterydy" - używaj wyszukiwarki forum przed założeniem nowego tematu.
Gdzie niby masz zdublowane wątki o jakiejś substancji? Proszę wskazać.
Nie zakładaj nowych wątków, jeśli identyczny jest już na forum. To samo było z wątkiem "gdzie kupię sterydy" - używaj wyszukiwarki forum przed założeniem nowego tematu.
Gdzie niby masz zdublowane wątki o jakiejś substancji? Proszę wskazać.
@"Antek991" Tak mi to niwelowało lęki i dyskomfort fizyczny drżenie rąk i napięcie mięśni dałem rady normalnie funkcjonować w robocie wręcz lepiej niż podczas ciągu sprawne logiczne myślenie i nawet jakiś tam zapał do wykonywanych czynności Stabilizował nastrój rozwalony piciem gbla
22.08.2025, 21:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2025, 21:25 przez Lifeisbrutal.)
Ja mam złe wspomnienia z pregabą.
22.08.2025, 21:31
Lifeisbrutal Masz źle wspomnienia to jak piszesz A to targaj od razy B po co dokładać sobie roboty ?
Teraz muszę siedzieć pisać zapytunek do Ciebie co się działo nie tak, że masz źle wspomnienia ?
Lek wgl nie działał czy całkiem w drugą stroną ?
Leciałeś z tym terapeutycznie czy bania?
Teraz muszę siedzieć pisać zapytunek do Ciebie co się działo nie tak, że masz źle wspomnienia ?
Lek wgl nie działał czy całkiem w drugą stroną ?
Leciałeś z tym terapeutycznie czy bania?
22.08.2025, 21:35
@"Antek991" Zajrzyj sobie do mojej kolekcji na któreś stronie opisywałem tam jak pregaba na mnie zadziała albo nawet tutaj w tym wątku.
22.08.2025, 21:35
@"Antek991" nom na początku zajebiście się czujesz przez jakiś czas potem jak bierzesz regularnie to efekty sa mniejsze