Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pregabalina
22.08.2025, 21:48
Ja normalnie wrzucałem 75 rano i wieczorem ale chyba zwiększe to X2 bo jest lipa. Muszę przeliczyć co zjadłem więcej i do kiedy starczy i iść do lekarza po więcej 
150mg są refundowane ?

150mg są refundowane ?
23.08.2025, 17:58
Do tego zejście z pregaby jest koszmarne. Brałem wszystkie dawki zalecane przez lekarzy i stopniowo dotarłem do maksymalnej 600mg i szczerze odradzam przyjmowanie tego, jako lek. Efekty jakieś są, ale nie był to mój najlepszy medykament od psychiatry a później wyrabia się tolerancja i za wiele pregaba nie daje. Jako rekreacyjny środek całkiem zacna rzecz i z paroma dodatkami można uzyskać szeroki wachlarz efektów (w zależności od dawki)
23.08.2025, 20:18
@"Antek991" Jak cofniesz się w wątku tam poruszałem ten temat dokładniej, ale mieszanie w różnych proporcjach z DXM, kofeiną i ziołem daje ciekawe efekty. Może kiedyś bym połączył pregabę z jakimś stymulantem, aby zmniejszyć uczucie "przygniecenia" ciała, ale to wymagałoby dokładniejszego researchu, czy to jest bezpieczne.
23.08.2025, 20:24
Konrad Curze kofeina jako kawa może być ?
Zaraz zrobię rozpuszczalna i wsypie z 600mg coś da ?
Zaraz zrobię rozpuszczalna i wsypie z 600mg coś da ?
23.08.2025, 20:47
@"Antek991" JA zazwyczaj stosowałem tabletki kofeinowe /yerbę, ale no koniec końców to kofeina - na pewno coś da. Po prostu nie mam doświadczenia z czasem przyswajania się jej i ilością rozpuszczalnej (zapewne sypana byłaby lepsza), ale jako że pregabalinowy trip trwa długo to na spokojnie powinna wejść wraz z silniejszym działaniem pregabaliny. Udanych lotów.