Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
23.08.2025, 10:09
Mi żadne MMC nie powodowało takich efektów nawet jak trochu przesadziłem. Cmc owszem .
Tak tak kolega musisz używać z głową a jak będą się zbliżać duchy to dać sobie spokój. Jak Cię dopadną demony to haloperidol ponoć jest dobry na stany psychotyczne ale to jest do weryfikacji
Tak tak kolega musisz używać z głową a jak będą się zbliżać duchy to dać sobie spokój. Jak Cię dopadną demony to haloperidol ponoć jest dobry na stany psychotyczne ale to jest do weryfikacji
23.08.2025, 10:13
No dokładnie, w momencie jak to się pojawiało to pauzowałem, godzina dwie i było git i lecimy dalej i nie wracało.
Nie chce zniechęcać bo to zajebista substancja, każdy reaguje inaczej a mój post raczej miał za zadanie opisać moje dobre i złe doświadczenia z tym ale to tylko i wyłącznie było na moje własne życzenie.
Na 100% poleci zamówienie jak się tylko pojawi i przeprowadzę kontrolowane testy z głową żeby się bawić a nie walczyć o przetrwanie.
Nie chce zniechęcać bo to zajebista substancja, każdy reaguje inaczej a mój post raczej miał za zadanie opisać moje dobre i złe doświadczenia z tym ale to tylko i wyłącznie było na moje własne życzenie.
Na 100% poleci zamówienie jak się tylko pojawi i przeprowadzę kontrolowane testy z głową żeby się bawić a nie walczyć o przetrwanie.
23.08.2025, 10:15
Ja robiłem jeszcze tak, że jak czułem jak przychodzą demony to 1mg clona pod język i mi pomagało
23.08.2025, 17:12
Ja pierdole, jak wy piszecie już o jakichś demonach to już dla mnie totalnie nie XD bo wiem, że przegnę pałę i mnie to spotka 🤣
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
23.08.2025, 17:38
No jak już przegnie się z czasem biesiad to wiadomo, że występują efekty alla-psychodeliczne (ale raczej to jest wywołane brakiem snu i wyczerpaniem organizmu). W takich sytuacjach zazwyczaj łykam trochę xanaxu i czas iść spać.
23.08.2025, 17:40
Ja dłużej niż 24h nie polecę, bo automatycznie zasypiam, ciągi kilkudniowe są dla mnie, na szczęście, nieosiągalne i mam nadzieję, że się to u mnie nie zmieni.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
23.08.2025, 20:56
kurvvisko Nie ukrywam, że zazdroszczę. Mój organizm jest w stanie ciągnąć balety do około 48 godzin i no po takim czasie walory rekreacyjne praktycznie zanikają a człowieka i tak ciągnie do kolejnej kreseczki. Właśnie najbardziej optymalne jest koło 24-30h bez snu (a zazwyczaj zabieram się za badanie substancji pod wieczór / w nocy, zatem 8-10 godzin dnia były już zużyte na powinności).