Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kierunek Masa
23.08.2025, 15:15
4 miesiace trenujesz i chcesz juz sie brac za koksy ? no bez jaj , pierw to naucz sie czucia miesniowego, techniki ... serio to jest bez sensu , ja bym Ci proponowal potrenowac minimum rok na sucho , a wiesz dlaczego ? bo po koksach zapierdala sila w gore strasznie , a sciegna i wiezadla nie beda przyzwyczajone do takiej sily i latwo pozrywac miesnie , zrobisz jak uwazasz oczywiscie , a i pamietaj , ze po odstawieniu sokow trzeba sie dobrze odblokowac i trenowac umiejetnie , bo jesli popelnisz blad to stracisz nawet 70% zdobytej masy na koksie i pozniej bedzie depresja ze takie spadki , nie odbieraj tego jako atak , ja przez 15 lat bylem na cyklu oczywiscie z przerwami mostkami itp , teraz na spokojnie leci u mnie testosteron + hormon wzrostu
23.08.2025, 15:16
@"Antek991" Jako patron twojego zdrowia fizycznego doradzę ci coś jeżeli masz taką słabą wiedzę to poleciłbym ci samego teścia solo do póki wszystko ogarniesz ale boję się że i nim sobie zrobisz krzywdę bo musisz pilnować tak samo hormonów masz w ogóle hcg?, masz jakiś inhibitor aromatazy? Robiłeś w ogóle jakie kolwiek badania przed cyklem?
Be objective and honest.
@"JureKiler"
HCG to odblok tak ?
Inhibitor nie mam
Badań nie robiłem ale obiło mi się o uszy, że trzeba. Nie pamiętam pod jakim kontem gdzieś miałem zapisane .
koksiarz Ziomalu ja kiedyś zapierdalałem siłka, basen i biegałem do tego różne suple no i na bombie byłem tylko dobrych parę lat temu . Teraz mnie wzięło zaszczepiłem się tym od nowa i chce w to iść . Pierdolić dragi ćpać sport.
PS.
6 dzień jestem na turanabolu 30mg/doba
Na pewno wjeżdżam w teścia Cypio + NPP.
Na odblok clomid .
Oxandrolone ktoś coś na ten temat ?
HCG to odblok tak ?
Inhibitor nie mam
Badań nie robiłem ale obiło mi się o uszy, że trzeba. Nie pamiętam pod jakim kontem gdzieś miałem zapisane .
PS.
6 dzień jestem na turanabolu 30mg/doba
Na pewno wjeżdżam w teścia Cypio + NPP.
Na odblok clomid .
Oxandrolone ktoś coś na ten temat ?
23.08.2025, 16:44
@"Antek991" hcg stary to jest środek który musisz brać od początku drugiego miesiąca bomby cały czas chyba że Chcesz się nabawić atrofii jąder. Inhibitora aromatazy nie masz biorąc tyle sterydów i mając zamiaru brania dużo więcej? Rozjadą ci się hormony urosną ci donice jak u baby na dodatek będziesz miał dużo więcej innych dolegliwości w głowie jak spadek nastroju brak popędu i dużo innych rzeczy
Na obłok clomid? A gdzie hcg i exemestanum? (Inhibitor)
Na obłok clomid? A gdzie hcg i exemestanum? (Inhibitor)
Be objective and honest.
23.08.2025, 18:04
@"Antek991" narobisz sobie biedy bez pomocy ja to już wiem
Be objective and honest.
23.08.2025, 18:21
@"JureKiler" Ziomalu będę dopytywał .
Powiedz mi te badania to jakie to ja już sobie zacznę to ogarniać .
Powiedz mi te badania to jakie to ja już sobie zacznę to ogarniać .
23.08.2025, 18:29
@"Antek991" daj se spokój z tymi sterydami bo narobisz se problemów dobrze napisał @"JureKiler"