Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cebulka, CandyShop
Witam,
na Cebulce jest sprzedawca CandyShop, który ma obecnie na promocji meeeeeega dobre ceny na WSZYSTKO, kupował ktoś coś od nich??? Opinie na cebulce ma raczej dobre ale trochę mało.
na Cebulce jest sprzedawca CandyShop, który ma obecnie na promocji meeeeeega dobre ceny na WSZYSTKO, kupował ktoś coś od nich??? Opinie na cebulce ma raczej dobre ale trochę mało.
27.08.2025, 23:01
ok, dzięki. Mogę zapytać co zamawiałeś? Mają takie ceny, że trochę wali scamem np. 5g coco za ok 600pln
27.08.2025, 23:08
Podejrzana mocno ta cena 5 gram za 600 zł jeżeli to o koksie mowa.
Czy może ktoś podać na pw adres cebulkowy sklepu.
Czy może ktoś podać na pw adres cebulkowy sklepu.
28.08.2025, 00:17
(27.08.2025, 23:01)Babajaga napisał(a): ok, dzięki. Mogę zapytać co zamawiałeś? Mają takie ceny, że trochę wali scamem np. 5g coco za ok 600pln
jakim scamem? przecież na cebulce jest escrow i zwalniasz wplacone siano dopiero gdy upewnisz sie, że z zamówieniem jest wszystko ok
sklep widać robi wyprzedaż całego towaru, może powoli kończy działalność? kupiłem hasz, xtc dropsy i mdma w krysztale. Cena za 50 g mdma 470 zł
sklep ma ponad 800 pozytywnych komentarzy.
tam anonimowo wysyłają towar na badania jakości
28.08.2025, 08:29
Wysyłają, ale z tego co patrzyłem jego żadnego jeszcze nie wysłali, a te wyniki, które są podane z jego własnej inicjatywy to wiesz 
Kasy raczej nie utopisz, ale nie spodziewaj się nie wiadomo czego. Co do kokainy jeśli nie masz sporego doświadczenia to i tak nie będziesz wiedział czy jest dobra.

Kasy raczej nie utopisz, ale nie spodziewaj się nie wiadomo czego. Co do kokainy jeśli nie masz sporego doświadczenia to i tak nie będziesz wiedział czy jest dobra.
Test
28.08.2025, 08:38
"ale z tego co patrzyłem jego żadnego jeszcze nie wysłali" kogo/jakiego "jego"??