Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kierunek Masa
23.08.2025, 19:55
@"Antek991" a ty grypsowales chociaż że się pchasz na tą puche tak jesteś człowiekiem ?
25.08.2025, 13:48
Pany jestem na cyklu na turanabol od tygodnia. Biorę 30mg na dobę.
W sumie to bym podniósł się do 40mg A kolejny tydzień do 50mg.
Piszą, że standardowe dawkowanie to 30-60 mg.
W sumie to bym podniósł się do 40mg A kolejny tydzień do 50mg.
Piszą, że standardowe dawkowanie to 30-60 mg.
27.08.2025, 16:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2025, 16:39 przez inked_kawadrat.)
Zaznaczam że to nie hejt a raczej dobra rada
Mam za sobą jakieś 7-8 lat treningu, znam wiele osób ze środowiska od naturali po takich co się świecą od towaru.
Przeczytałem temat od początku i stary pchasz się w paszczę lwa.
Ja nie umoralniam ale zaczynasz od dupy strony. Po postach widzę że masz 0 wiedzy. Jak ty pytasz o suple to śmiem twierdzić że nawet nie znasz prawidłowych wzorców ruchowych podstawowych ćwiczeń.
Towar bierzesz jak czujesz że dobijesz do ściany swoich naturalnych możliwości a uwierz mi że są one bardzo bardzo daleko. To wszystko zależy od twojej determinacji, planów treningowych i michy. Pytasz o towar a pewnie nie wiesz co to periodyzacja, jakie są rodzaje progresji, co to deload, jak długo powinien trwać blok treningowy, czy robić blok objętościowy czy postawić na intensywność, jak przebijać stagnacje albo czy znamy kogoś kto rozpisuje dobre plany i pomoże ci zaplanować trening w skali roku i porozbijać to na odpowiednie „okresy”.
Jak chcesz trenować? Chcesz być dużym i tylko rosnąć a może postawić nie tylko na rozmiar ale również potężną siłę kiedy trenujesz trój bój, street lifting albo kalistenike?
Zadajesz niewłaściwe pytania i prędzej czy później skończy się to krzywdą i będzie „a nie mówiłem?”
Nie mniej życzę Ci sukcesów i jeszcze więcej zdrowia bo ono przyda Ci się na obranej przez Ciebie drodze najbardziej.
Edit
Jeszcze tak krótko podsumuje
Ja ciągle progresuje siłowo, wolniej masa ale ja skupiam na sile i zwiększaniu ciężaru w ciągach które są moimi ulubionymi i wiem że jeszcze dluuuuuga droga przede mną zanim pomyślę o towarze który notabene jest zbędny dopóki jesteś zdrowy ty i twoja gospodarka hormonalna. Jak będziesz w podeszłym wieku to teścia przepisze ci lekarz.
Jesli nie jesteś zawodowcem aka profesjonalista np w kulturystyce z
w chuj długim stażem i ogromną wiedzą to towar jest ci nie potrzebny.
Pozdro
Mam za sobą jakieś 7-8 lat treningu, znam wiele osób ze środowiska od naturali po takich co się świecą od towaru.
Przeczytałem temat od początku i stary pchasz się w paszczę lwa.
Ja nie umoralniam ale zaczynasz od dupy strony. Po postach widzę że masz 0 wiedzy. Jak ty pytasz o suple to śmiem twierdzić że nawet nie znasz prawidłowych wzorców ruchowych podstawowych ćwiczeń.
Towar bierzesz jak czujesz że dobijesz do ściany swoich naturalnych możliwości a uwierz mi że są one bardzo bardzo daleko. To wszystko zależy od twojej determinacji, planów treningowych i michy. Pytasz o towar a pewnie nie wiesz co to periodyzacja, jakie są rodzaje progresji, co to deload, jak długo powinien trwać blok treningowy, czy robić blok objętościowy czy postawić na intensywność, jak przebijać stagnacje albo czy znamy kogoś kto rozpisuje dobre plany i pomoże ci zaplanować trening w skali roku i porozbijać to na odpowiednie „okresy”.
Jak chcesz trenować? Chcesz być dużym i tylko rosnąć a może postawić nie tylko na rozmiar ale również potężną siłę kiedy trenujesz trój bój, street lifting albo kalistenike?
Zadajesz niewłaściwe pytania i prędzej czy później skończy się to krzywdą i będzie „a nie mówiłem?”
Nie mniej życzę Ci sukcesów i jeszcze więcej zdrowia bo ono przyda Ci się na obranej przez Ciebie drodze najbardziej.
Edit
Jeszcze tak krótko podsumuje
Ja ciągle progresuje siłowo, wolniej masa ale ja skupiam na sile i zwiększaniu ciężaru w ciągach które są moimi ulubionymi i wiem że jeszcze dluuuuuga droga przede mną zanim pomyślę o towarze który notabene jest zbędny dopóki jesteś zdrowy ty i twoja gospodarka hormonalna. Jak będziesz w podeszłym wieku to teścia przepisze ci lekarz.
Jesli nie jesteś zawodowcem aka profesjonalista np w kulturystyce z
w chuj długim stażem i ogromną wiedzą to towar jest ci nie potrzebny.
Pozdro
27.08.2025, 18:25
(23.08.2025, 16:44)JureKiler napisał(a): @"Antek991" hcg stary to jest środek który musisz brać od początku drugiego miesiąca bomby cały czas chyba że Chcesz się nabawić atrofii jąder. Inhibitora aromatazy nie masz biorąc tyle sterydów i mając zamiaru brania dużo więcej? Rozjadą ci się hormony urosną ci donice jak u baby na dodatek będziesz miał dużo więcej innych dolegliwości w głowie jak spadek nastroju brak popędu i dużo innych rzeczy
Na obłok clomid? A gdzie hcg i exemestanum? (Inhibitor)
No to się dużo pozmieniało, bo kiedyś HCG brało się tylko w formie mostka lub do odbloku. Pamiętam, że na cyklu odradzali.
Lukas1985 tak Łukasz stara szkoła brała ewentualnie tylko na odbloku hcg i teraz żeby mieć gwarancję że się odblokujesz lepiej kuć cały czas żeby nie uśpić przysadki mózgowej bo już są ancymony które się wykastrowały
Wyobraź sobie że gość był na cyklu na samym teściu pół roku i gość mu opchnął trefne hcg które nie działało jak się chciał odblokować po pół roku to juz było trochę w jego przypadku za późno. I się chłopak wykastrował teraz do końca życia musi się kuć niestety :/
Ja 4 lata na bombie byłem podczas której kulem cały czas hcg zszedłem z cyklu i badania idealne miałem
teraz po 3 latach offa znowu wszedłem
Wyobraź sobie że gość był na cyklu na samym teściu pół roku i gość mu opchnął trefne hcg które nie działało jak się chciał odblokować po pół roku to juz było trochę w jego przypadku za późno. I się chłopak wykastrował teraz do końca życia musi się kuć niestety :/
Ja 4 lata na bombie byłem podczas której kulem cały czas hcg zszedłem z cyklu i badania idealne miałem
teraz po 3 latach offa znowu wszedłem
Be objective and honest.
28.08.2025, 06:29
Spoko tylko, że HCG rusza jądra a nie przysadkę.
A takie mity, że gość po pół roku musi się już kuc do końca życia rocka Cię proszę. Nawet po dece durabolin da się odblokować a co dopiero po testosteronie, ale to zależy od dawek.
A takie mity, że gość po pół roku musi się już kuc do końca życia rocka Cię proszę. Nawet po dece durabolin da się odblokować a co dopiero po testosteronie, ale to zależy od dawek.
28.08.2025, 19:06
Do enana musisz mieć pojęcie o diecie, suplementacji i badaniach. Jak nie to Cie zaleje woda i tłuszcz a gębę będziesz mieć napuchnięta.

![[Obrazek: IMG-20250828-183119.jpg]](https://i.ibb.co/qLZMhjhW/IMG-20250828-183119.jpg)