Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kierunek Masa
28.08.2025, 20:32
EmStO Anapolon
chlopie zrobisz sobie krzywde , po zakonczeniu cyklu wszystko z Ciebie zejdzie , a w najgorszym wypadku bedziesz mial cyce jak krowa . Anapolon jest dla zaawansowanych kulturystow , wiesz o tym ze jak odstawisz anapolon to nic innego nie bedzie Cie juz klepac ? to tak jakbys walil mdphp/mdpv i na drugi dzien amfe bys wzial
, do tego cwiczysz w domu bez sprzetu , nie wykorzystasz anapolonu w 10 procentach , antek to zajebisty steryd ,ale brany z glowa , dieta musi byc dopieta na ostatni guzik , bialka lekko 250g dziennie , aj szkoda gadac twoj wybor ziomek
chlopie zrobisz sobie krzywde , po zakonczeniu cyklu wszystko z Ciebie zejdzie , a w najgorszym wypadku bedziesz mial cyce jak krowa . Anapolon jest dla zaawansowanych kulturystow , wiesz o tym ze jak odstawisz anapolon to nic innego nie bedzie Cie juz klepac ? to tak jakbys walil mdphp/mdpv i na drugi dzien amfe bys wzial
, do tego cwiczysz w domu bez sprzetu , nie wykorzystasz anapolonu w 10 procentach , antek to zajebisty steryd ,ale brany z glowa , dieta musi byc dopieta na ostatni guzik , bialka lekko 250g dziennie , aj szkoda gadac twoj wybor ziomek
Lukas1985
Jeśli chodzi o suple to magnez, nac, cynk ?
Z tymi badaniami jutro się przejdę bo mam wolne.
Dieta hmmm no wydaje mi się, że dobrze się odżywiam.
Podstawą co jjem to ryż, makaron, kasza gryczana i dużo mięsa. Owsiakow z owocami i słonecznikiem . Tuńczyk, warzywa no nie wiem chyba jjem dobrze.
Białko w proszku, kreatyna, aminokwasy
PS.
Jeszcze zamówię NPP i HCG
Jeszcze wleciało
Z tymi badaniami jutro się przejdę bo mam wolne.
Dieta hmmm no wydaje mi się, że dobrze się odżywiam.
Podstawą co jjem to ryż, makaron, kasza gryczana i dużo mięsa. Owsiakow z owocami i słonecznikiem . Tuńczyk, warzywa no nie wiem chyba jjem dobrze.
Białko w proszku, kreatyna, aminokwasy
PS.
Jeszcze zamówię NPP i HCG
Jeszcze wleciało
29.08.2025, 06:37
(28.08.2025, 20:44)EmStO napisał(a): Lukas1985Przecież to nawet baza nie jest... Nie przy sterydach. Co do górnych części ciała xD to w większości wypadków są one przetrenowywane. Jak ktoś robi 12-15 serii na barki i tyle samo na nogi to nie dziwne, że nie rośnie. Ja zacząłem rosnąć jak zacząłem mniej ćwiczyć górę a dużo więcej dol. Ludzie nie wiedzą, że tylko kilka ćwiczeń daje spory pik hormonalny - największy pik dają siady.
29.08.2025, 11:23
Dużo nie wiesz. Suplementację dobiera się raz, że pod siebie a dwa pod wyniki badań. Znajdź sobie dobrego trenera np SebeKota albo chłopaków z Podsztangi i pod ich planami przepracuj jeszcze z 5 lat i wróć do tematu.
03.09.2025, 08:47
(27.08.2025, 15:39)JureKiler napisał(a): EmStO
Badania przed cyklem:
Prolaktyna
Progresteron
Testosteron całkowity
LH i fsh
Ft3 ft4
Glukoza
Morfologia
Mają. Te badania będzie ci się łatwo odblokować bo wiesz do jakich poziomów wracać
Dzisiaj zrobiłem część badań resztę prywatnie muszę zrobić .
03.09.2025, 11:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2025, 11:56 przez DrakoMalfoy.)
Lukas1985 suplemenacje dobiera się pod siebie?
Po części się zgodzę ale każdy aktywny fizycznie człowiek powinien brać kreatynę to podstawa
bcaa raczej nie potrzebne jak masz dobrą dietę i białko pod ręką.
Przedtreningowka? Wiadomo lepsze treningi będziesz robić co za tym idzie lepszy progres.
Białko? Bardzo potrzebna rzecz mało kto przejada tyle białka w diecie dziennie co trzeba
A ci trenerzy to są chuja warci zazwyczaj dostaniesz kopiuj wklej przygotowane wytyczne. Z notatnika i rozpiskę makro pod siebie (tak jak ja od akopa Szostaka) sam sobie to ogarniesz w godzinę
Po części się zgodzę ale każdy aktywny fizycznie człowiek powinien brać kreatynę to podstawa
bcaa raczej nie potrzebne jak masz dobrą dietę i białko pod ręką.
Przedtreningowka? Wiadomo lepsze treningi będziesz robić co za tym idzie lepszy progres.
Białko? Bardzo potrzebna rzecz mało kto przejada tyle białka w diecie dziennie co trzeba
A ci trenerzy to są chuja warci zazwyczaj dostaniesz kopiuj wklej przygotowane wytyczne. Z notatnika i rozpiskę makro pod siebie (tak jak ja od akopa Szostaka) sam sobie to ogarniesz w godzinę
Be objective and honest.
03.09.2025, 12:48
@Jurekiler
Kreatyna jest
BCAA też mam
Białko dodatkowe oprócz tego co w ciągu dnia zjem też jest
Co do reszty czekam na pieniążki i robię nowe zakupy.
Kiedyś tam chodziłem na siłownię i coś mi się przypomina na temat serwatki . Cos ktoś ? To tanie jak barsz jak bierzesz w wiaderku ileś tam kg jest.
Kreatyna jest
BCAA też mam
Białko dodatkowe oprócz tego co w ciągu dnia zjem też jest
Co do reszty czekam na pieniążki i robię nowe zakupy.
Kiedyś tam chodziłem na siłownię i coś mi się przypomina na temat serwatki . Cos ktoś ? To tanie jak barsz jak bierzesz w wiaderku ileś tam kg jest.