Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
30.08.2025, 05:17
Wciąż niezmiennie liczę na rc benzoski w prochu, bo coraz większa posucha robi się w tym temacie na rynku.
Jestem pewny, że mamy tu sporo Big Benzo Boys, którzy chętniej wsparli by rodzimego vendroa, zamiast napychać kieszenie holendrom.
Jestem pewny, że mamy tu sporo Big Benzo Boys, którzy chętniej wsparli by rodzimego vendroa, zamiast napychać kieszenie holendrom.
02.09.2025, 19:37
(02.08.2025, 15:46)Czeslawo napisał(a): Escobar
Ty nasz Kolumbijski przyjacielu, co władasz idealnie polszczyzną, skoro pytasz to Ci powiem.
Koks i hexen – to moja lista życzeń, tak zwane "must have", jak przystało na prawdziwego Kolumbijczykiem z polskimi korzeniami.![]()
Rc-kowe marzenia spełnione.
Mi español es débil, pero sigo esforzándome, como te prometí, querido amigo Pablo Escobar
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.09.2025, 12:22
…hmm wczoraj tak sobie myślałem przed snem co to za Escobar który nie ma w swoim asortymencie swojego flagowego produktu? 😂🥶❄️❄️
Be objective and honest.
09.09.2025, 21:20
(29.08.2025, 23:45)TheEnd napisał(a): 5mapb chyba dobrze napisałem.. lepsze niż 6apb moim zdaniem
Tak, zgadza się. Dobrze napisałeś.
Podzielam Twoje zdanie w tej kwestii. Jak dla mnie to również super by było gdyby w magazynku Escobara pojawił się odczynnik chemiczny o nazwie
5-MAPB
16.09.2025, 12:55
Za Pentkiem też jestem. Pamiętam jak za legala zawsze brałem w jednym zamówieniu pentka i 3mmc.
3mmc Pablo będzie miał już niedługo. Może dało by radę i Ori pentka ogarnąć. Skoro trójkę idzie, apvp jest, hexen wrócił 🤷🏻
I fajnie jakby był większy wybór xtc. Z kilka rodzajów. A najlepiej to Panama Owl niebieskie! To są #1 najlepsze pixy jakie w życiu jadłem. I to nie tylko moje zdanie.
3mmc Pablo będzie miał już niedługo. Może dało by radę i Ori pentka ogarnąć. Skoro trójkę idzie, apvp jest, hexen wrócił 🤷🏻
I fajnie jakby był większy wybór xtc. Z kilka rodzajów. A najlepiej to Panama Owl niebieskie! To są #1 najlepsze pixy jakie w życiu jadłem. I to nie tylko moje zdanie.

oj ależ to wjeżdzało