Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolekcja El Wariato
30.08.2025, 16:47
Be objective and honest.
30.08.2025, 17:09
Nie dam Wam odpowiedzi na to pytanie co i jak z tą faraonka bo nie mam zwyczajnie na nią ochoty 😉🙊❤️🍄
30.08.2025, 17:10
Pewnie oznacza zawartość MDMA, tylko między 2 a 4 zabrakło już miejsca na wytłoczenie zera
03.09.2025, 15:55
Zarzucasz mi że biorę coś a nie wiem co.
Ty wiesz co bierzesz ( tura ) ale lecisz ja solo bez podkładu testa.
No większej głupoty nie można zrobić.
Za miesiąc ci nawet nie stanie. Nie mówiac o samopoczuciu.
Przecież to blokuje produkcję własnego testosteronu. Rozjebiesz sobie całą gospodarkę hormonalna. I zapewne nawet podstawowej morfologii sobie nie zrobiłes za nim zacząłeś 😁👌🏼
Nie mówiac o badaniach wątroby i cholesterolu.
Brać się za coś i nie mieć zielonego pojęcia o profilaktyce i odbloku czy mostku. Bo ja wszedłem 8lat temu na saa i nawet nie zszedłem ani razu..tylko mostkuje raz w roku
Ty wiesz co bierzesz ( tura ) ale lecisz ja solo bez podkładu testa.
No większej głupoty nie można zrobić.
Za miesiąc ci nawet nie stanie. Nie mówiac o samopoczuciu.
Przecież to blokuje produkcję własnego testosteronu. Rozjebiesz sobie całą gospodarkę hormonalna. I zapewne nawet podstawowej morfologii sobie nie zrobiłes za nim zacząłeś 😁👌🏼
Nie mówiac o badaniach wątroby i cholesterolu.
Brać się za coś i nie mieć zielonego pojęcia o profilaktyce i odbloku czy mostku. Bo ja wszedłem 8lat temu na saa i nawet nie zszedłem ani razu..tylko mostkuje raz w roku

![[Obrazek: IMG-20250824-213532.jpg]](https://i.ibb.co/9PWr4kZ/IMG-20250824-213532.jpg)