Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-CMC - Opinie o produkcie
31.08.2025, 11:41
Czas na najmłodszego z rodziny klefedroniastych.
Przerwa od chlorów jakieś 2 tyg i świerzo po nie równej walce z Hexenem.
Z ciekawości zamówiłem to coś i się nie zawiodłem w przeciwieństwie do 4cmc z tej samej stajni. Bezbolesny sniff, łagodny spływ i zero zwały pomimo dużej ilości wciągniętego tematu w jeden wieczór.
Euforia i tylko euforia bez żadnego speeda( pewnie hexen zrobił swoje). Działanie podobne do mefedronu lecz o połowę słabsze, dlatego trzeba wsunąć trochę dłuższe kreski żeby coś poczuć.
Ogólnie bardzo spokojny euforyk, bez przypału i zwały. Lepiej dwojkę wybrać niż tą nijaką 4cmc.
![[Obrazek: IMG20250831122222.jpg]](https://i.ibb.co/SX4zfZ9C/IMG20250831122222.jpg)
Kolor jasno żółty, przyszedł w dwóch dużych kamieniach mimo małego zamówienia. Szybka paczka i bardzo dobry kontakt. Dzięki HL market i pozdrawiam
Przerwa od chlorów jakieś 2 tyg i świerzo po nie równej walce z Hexenem.
Z ciekawości zamówiłem to coś i się nie zawiodłem w przeciwieństwie do 4cmc z tej samej stajni. Bezbolesny sniff, łagodny spływ i zero zwały pomimo dużej ilości wciągniętego tematu w jeden wieczór.
Euforia i tylko euforia bez żadnego speeda( pewnie hexen zrobił swoje). Działanie podobne do mefedronu lecz o połowę słabsze, dlatego trzeba wsunąć trochę dłuższe kreski żeby coś poczuć.
Ogólnie bardzo spokojny euforyk, bez przypału i zwały. Lepiej dwojkę wybrać niż tą nijaką 4cmc.
![[Obrazek: IMG20250831122222.jpg]](https://i.ibb.co/SX4zfZ9C/IMG20250831122222.jpg)
Kolor jasno żółty, przyszedł w dwóch dużych kamieniach mimo małego zamówienia. Szybka paczka i bardzo dobry kontakt. Dzięki HL market i pozdrawiam
31.08.2025, 12:03
nie żebym miała parcie na kryształ
( no dobra parcie mam )
ale na tym foto, to wygląda tak słodko, że by się zjadło w całości od razu.
jak taka słodka galaretka haha
wiem wiem... już się uspokajam. ;p
( no dobra parcie mam )ale na tym foto, to wygląda tak słodko, że by się zjadło w całości od razu.

jak taka słodka galaretka haha

wiem wiem... już się uspokajam. ;p
kurcze JureKiler Jurek - żeby nie było, że się czepiam 
ale ostatnio w Twoich reckach ketonów, to czytam praktycznie o samej stymulacji
jest coś o czym nam nie mówisz? i Twoje zapasy Mememłona hymmm
jesteś podejrzany o składanie fałszywych zeznań ... prokurator prosi o współpracę
dawaj krótko, co tam leci

ale ostatnio w Twoich reckach ketonów, to czytam praktycznie o samej stymulacji
jest coś o czym nam nie mówisz? i Twoje zapasy Mememłona hymmm

jesteś podejrzany o składanie fałszywych zeznań ... prokurator prosi o współpracę
dawaj krótko, co tam leci
31.08.2025, 14:24
DarkSonia no tak jak pisałem robiłem przerwę którą wyniosła 6 tygodni a ze popiłem na mieście i pod ręką miałem 2cmc higha to podjadłem i to była speedujaca stymulacja ja tam eufo żadnego nie odczułem serio. Nos rozpierdolilo tragicznie zwały praktycznie żadnej nie uświadczyłem zwykłe zmęczenie fizyczne
Be objective and honest.
31.08.2025, 15:02
A czego wy oczekujecie po 2cmc? Ja się w ogóle dziwie, że taki sklep jak high wprowadził to do oferty
31.08.2025, 15:40
Kiedyś to od kogoś miałem nie pamiętam ale poza delikatnym speedem niczego innego nie doświadczyłem no może poza wkurwieniem przy dawkach 500mg + bo po niżej lipa.
Szkoda nerwów i zdrowia 💯🍄😉
Szkoda nerwów i zdrowia 💯🍄😉