Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
15.07.2022, 15:54
Nowy sorcik ewidentnie wjechał w nagrodzie. Dziękuję ogólnie.
Przy sniffie czuć to wejście specyficzne które zapiera dech w piersiach na moment.
Z początku mieszane uczucia, czy aby poprzedni sort nie był lepszy, ale gdy już organizm się otrząsnął i pogodził, ze zmianą częstotliwości stwierdzenie, tak samo dobry a zarazem inaczej jest odpowiednie
Różnice:
-delikatniejszy dla noska
-w nocy większa ochota połazić gdzieś zamiast siedzieć na zawieszce
-ogólnie nowa grupa substancji stymulanto-rozweselacz przy dłuższej czapie
I W OGÓLE CIEKAWOSTKA
W trakcie pisania odezwał się znajomy co mu alfa pvp nie straszna była w dłuuuugich ciągach który miał okazję połóweczkę stestować delikatnie, spodobało mu się, pytał ile takie cudo itd, wysłałem screen ze strony fundatora nagród a tu taka sytuacja
Ja wstałem oburzony mówię panie, aż reprymendę wygłosiłem XD
Mam nadzieję, że kolega przyjdzie do Nas
Przy sniffie czuć to wejście specyficzne które zapiera dech w piersiach na moment.
Z początku mieszane uczucia, czy aby poprzedni sort nie był lepszy, ale gdy już organizm się otrząsnął i pogodził, ze zmianą częstotliwości stwierdzenie, tak samo dobry a zarazem inaczej jest odpowiednie
Różnice:
-delikatniejszy dla noska
-w nocy większa ochota połazić gdzieś zamiast siedzieć na zawieszce
-ogólnie nowa grupa substancji stymulanto-rozweselacz przy dłuższej czapie
I W OGÓLE CIEKAWOSTKA
W trakcie pisania odezwał się znajomy co mu alfa pvp nie straszna była w dłuuuugich ciągach który miał okazję połóweczkę stestować delikatnie, spodobało mu się, pytał ile takie cudo itd, wysłałem screen ze strony fundatora nagród a tu taka sytuacja
15.07.2022, 18:50
Ostatnio razem z Czarnahexx zajebałem parę rajek i powiwm, że calkiem calkiem
Żeby to jeszcze się nie węgliło przy vapo to było by zajebiście .
Żeby to jeszcze się nie węgliło przy vapo to było by zajebiście .
16.07.2022, 00:32
A mnie usadził na dupie, WTF 10 godzin allegro oglądałem i nawet na chwilę się nie ruszyłem z miejsca
16.07.2022, 03:08
Co organizm, dawkowanie i głowa to inne doznania z tego co zauważam. Opinia kolejnych dwóch osób o tym sorcie:
-jeszcze bardziej upodobnione do fetungi w porównaniu z poprzednim sortem (dawkowanie około 200mg, osoba która analogu poprzedniego pojadła trochę)
-jak dobra fetka, czysty stim, zajebisty do pracy (osoba pierwszy raz badającą analog, dawkowanie 50-100mg).
-jeszcze bardziej upodobnione do fetungi w porównaniu z poprzednim sortem (dawkowanie około 200mg, osoba która analogu poprzedniego pojadła trochę)
-jak dobra fetka, czysty stim, zajebisty do pracy (osoba pierwszy raz badającą analog, dawkowanie 50-100mg).
16.07.2022, 03:12
Na mnie ogólnie dziwnie to działa. Zależy jaką fazę sobie wkręcę, bo teraz zaś nie mogę usiedzieć. Czasami też tak mam, że co 10-15 min dociągam, a ledwo czuje żebym coś brał.
[quote pid="13855" dateline="1657896887"]
I W OGÓLE CIEKAWOSTKA
[/quote]
Ta scam haha jebac te kurwy co nie dodają postów a jak dodadzą to zmieniają zawartość..... scam a wysyła od ilu już miesięcy nagrody , ale ludzi łatwo manipulować, tamci napisali że scam a ten już lyknol jak pelikan hehehe , jak to napisali to pierwsze co zrobiłem zamówiłem paczkę byś przekonać czy piszą prawdę i taki z escobara scam że już sporo rc wziełem i nie tylko jakieś nagrody ale i zamowienia , nie musze pisać co i jak. Ale od razu i tak wiedziałem że chujem wieje z niebieskiego bo esco napisał mi ocb i zamawiałem jak byl na niebieskim od niego wiec jestem z nim nie zwatpilem nigdy w jego uczciwość do klienta topowy Vendor jak dla mnie. A nie jakiś scam. Ps. Dobry ten typek heh scam hehe wiesz ,jak coś, hahaha jebłem
I W OGÓLE CIEKAWOSTKA
[/quote]
Ta scam haha jebac te kurwy co nie dodają postów a jak dodadzą to zmieniają zawartość..... scam a wysyła od ilu już miesięcy nagrody , ale ludzi łatwo manipulować, tamci napisali że scam a ten już lyknol jak pelikan hehehe , jak to napisali to pierwsze co zrobiłem zamówiłem paczkę byś przekonać czy piszą prawdę i taki z escobara scam że już sporo rc wziełem i nie tylko jakieś nagrody ale i zamowienia , nie musze pisać co i jak. Ale od razu i tak wiedziałem że chujem wieje z niebieskiego bo esco napisał mi ocb i zamawiałem jak byl na niebieskim od niego wiec jestem z nim nie zwatpilem nigdy w jego uczciwość do klienta topowy Vendor jak dla mnie. A nie jakiś scam. Ps. Dobry ten typek heh scam hehe wiesz ,jak coś, hahaha jebłem
16.07.2022, 14:29
hex to pierdolony kocur
potrafilem przez 4 doby leciec na jedynce, albo jedna dobe przeleciec na dwojce i chyba w zyciu nie jadlem tak przyjemnego stymulanta
nie odmozdza, nie rozleniwia, nie wypierdala w kosmos
nie daje stymulacji tylko usuwa zmeczenie co jest wedlug mnie wysmienite, zero zwaly, spie kiedy chce
prawie wonderdrug w mojej opinii
potrafilem przez 4 doby leciec na jedynce, albo jedna dobe przeleciec na dwojce i chyba w zyciu nie jadlem tak przyjemnego stymulanta
nie odmozdza, nie rozleniwia, nie wypierdala w kosmos
nie daje stymulacji tylko usuwa zmeczenie co jest wedlug mnie wysmienite, zero zwaly, spie kiedy chce
prawie wonderdrug w mojej opinii
16.07.2022, 17:17
Hexen ewidentnie umie postawić na nogi po mocnym chlaniu co do seksu jak kolega wyżej też byłem takim demonem ze nie umiałem się opamiętać mikrodawkowanie a robotę robi ale zwał na następny dzień okropny myślałem ze głowe to mi rozwali na kawałki XD Ocena 8/10
16.07.2022, 18:26
Potwierdzam
Sorcik rewleka , oby tak dalej
Nigdy nie byłam tak zadowolona z żadnego hexa
A to cudo to poprostu niebo
Sorcik rewleka , oby tak dalej
Nigdy nie byłam tak zadowolona z żadnego hexa
A to cudo to poprostu niebo