Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kierunek Masa
04.09.2025, 12:48
u mnie leci 400g bialka, 300 z jedzonka i 100 z szejkow . Pamietaj kolego , ze bialko powinno byc w 70% z jedzenia , a szejkami tylko dobijasz bialko . Na bombie musisz spozywac minimum 2,5g bialka na kg , aminokwasy sa bardzo wazne czy to na bombie czy u naturala , ja pije podczas treningu EAA+Kreatyne w jedym szejku i czuc roznice w chuj wiecej energii
oczywiscie jestem na lekkiej bombie tesc+npp+hormon wzrostu , ROSNIJ !
oczywiscie jestem na lekkiej bombie tesc+npp+hormon wzrostu , ROSNIJ !
04.09.2025, 15:52
substancje słodzące: acesulfam K, sukraloza;
Jak chcesz mieć zdrowe jelita to uważaj na to
Jak chcesz mieć zdrowe jelita to uważaj na to
Be objective and honest.
04.09.2025, 16:12
(04.09.2025, 01:48)JureKiler napisał(a): Lukas1985 sorry zapomniałem że ty zawsze masz rację i jesteś namadrzejszyDziecko, skąd Ty możesz wiedzieć jakie kursy ja mam a jakich nie mam. Szacunek może u Ciebie straciłem, bo z innymi chłopakami normalnie rozmawiam.chyba od tej twojej starej szkoły brania hcg wessało ci jajca razem z mózgiem.
Idź się szkolić dalej na YouTubie i sklej wary pejsie bo szacunek już dawno straciłeś u ludzi broniąc scamowców a się tu prujesz Jescze jak pomagam dla kolegi
Masz kursy trenera personalnego z zakresem podstawowej dietetyki? Nie? Ja tak pozdrawiam Cię mało tego mam staż ponad 15 letni w temacie.
2-2,5g białka na kilogram masy ciała dziennie chyba ze jesteś na bombie to nawet 3 i więcej ile dasz radę![]()
W skrócie ci wytłumacze jeżeli nie jesteś na bombie to przyswoisz maksymalnie 2,5g/kg masy ciała białka resztę twój organizm zamieni w tłuszcz a jak jesteś na bombie to dzieje się magia przyswajasz dużo więcej białka i budujesz.
Jak nie masz życia w biegu i masz czas gotować a chcesz urozmaicić dietę w białko to bierz koncentrat mordo wpc82 z kfd polecam w chuj tanie i bardzo dobre
Nie moja wina, że Ty korzystasz z usług ludzi którzy przepisują plany z neta. Mi plan przygotowuje fizjoterapeuta i trener który zajmuje się słabymi ogniwami od kilkunastu lat.
Co do HCG Ty się wymadrzasz a nawet nie wiesz jak działa więc o czym chcesz rozmawiac.
I te kwestie rozpisuje mi androlog który w temacie jest od kilkunastu lat.
Tak samo suplementację i dietę - tym zajmują się ludzie na podstawie badań a Ty piszesz jakieś bzdury o szkoleniach z YT 😄😄😄😄😄😄
Jak Ty jesteś na rynku naście lat i nie wiesz jak działa HCG to nie wiem czym Tu się zajmujesz 😏😁
04.09.2025, 18:11
tylko pamiętaj, nie łącz stedydianuF z narkotykami - bo se krzywdę brat zrobisz
;p
( wiem, że i tak mnie nie posłuchasz )
;p( wiem, że i tak mnie nie posłuchasz )

i trzymaj michę bo łatwo się zalać fatem na takiej bombie

![[Obrazek: IMG-20250904-162944.jpg]](https://i.ibb.co/nsxN0MsT/IMG-20250904-162944.jpg)
![[Obrazek: IMG-20250904-184316.jpg]](https://i.ibb.co/r2kZkhnT/IMG-20250904-184316.jpg)