Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kierunek Masa
JureKiler
Z rana to ja takie wy śląski jjem bo
Płatki owsiane, słonecznik, jabłko, białko, mleko, dżem 🙉😋
Śniadanie ooo takie Ooo
![[Obrazek: IMG-20250905-070452.jpg]](https://i.ibb.co/RpXdcwZf/IMG-20250905-070452.jpg)
Bicie z rana jak śmietana 💥
Plateczki i anapolonki 🤫😵😋
Miłego dnia drużyny Dopal.org 👾
Z rana to ja takie wy śląski jjem bo
Płatki owsiane, słonecznik, jabłko, białko, mleko, dżem 🙉😋
Śniadanie ooo takie Ooo
![[Obrazek: IMG-20250905-070452.jpg]](https://i.ibb.co/RpXdcwZf/IMG-20250905-070452.jpg)
Bicie z rana jak śmietana 💥
Plateczki i anapolonki 🤫😵😋
Miłego dnia drużyny Dopal.org 👾
EmStO ja z rana robię szejka 120g płatek jaglanych 200g truskawek mrożonych 80g masła orzechowego 70g odżywki izolatu białka niezmiennie od kilku lat tylko manipuluje rodzajami płatków i owcami
Be objective and honest.
Przy wzroście 185 cm pawiem Ci, że i masie większej, niż 95kg trudno się pojedynkuje w klatce, ale coś czuję, że teraz po urlopie,
100-tkę ustrzelę, niekoniecznie w samym mięśniu haha.
100-tkę ustrzelę, niekoniecznie w samym mięśniu haha.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
05.09.2025, 08:16
przy wzroscie 185 kg i wadze 95 kg ciezko sie pojedynkuje ??
przeciez to jest super waga , ciezko to sie pojedynkowalo przy moim wzroscie 194 cm i 130 kg jak wazylem hehe
dlatego wybralem boks wtedy i do tego trenowalem trojboj silowy , a teraz kickboxing 2x w tyg i silka 3 x , aktualnie waze 118 kg
przeciez to jest super waga , ciezko to sie pojedynkowalo przy moim wzroscie 194 cm i 130 kg jak wazylem hehe
dlatego wybralem boks wtedy i do tego trenowalem trojboj silowy , a teraz kickboxing 2x w tyg i silka 3 x , aktualnie waze 118 kg
EmStO cos mi się kojarzy mówiłeś ze na puchę będziesz zjeżdżać? Ja na twoim miejscu bym nie ryzykował bombe przeciągać w kryminale tylko przed bym odblok zrobił,
nie masz fizycznie jak zrobić badań na hormony które musisz sprawdzać a tym bardziej Jescze je ogarnąć czyli bardzo duże ryzyko ginekomastii też nie ma gdzie rozrobionego hcg przechowywać bo to peptydy w lodówce muszą być a tutaj wiąże się ryzyko poważne atrofii jąder lub nawet kastracji
nie masz fizycznie jak zrobić badań na hormony które musisz sprawdzać a tym bardziej Jescze je ogarnąć czyli bardzo duże ryzyko ginekomastii też nie ma gdzie rozrobionego hcg przechowywać bo to peptydy w lodówce muszą być a tutaj wiąże się ryzyko poważne atrofii jąder lub nawet kastracji
Be objective and honest.