Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
29.08.2025, 14:14
W Holandii 4,3mmc lata w tej samej cenie co CMC więc nie powinno być diametralnej różnicy, mam nadzieję
Be objective and honest.
30.08.2025, 05:34
Mam dziwne przeczucie, że to wszechobecne napalenie na powrót "starej dobrej trójki", może szybko prysnąć, kiedy już przyjdzie wam ją zażyć.
Pamiętajcie, że w czasach kiedy 3mmc można było kupić na każdym rogu mieliście kilka lat mniejszy staż w tym sporcie, a co za tym idzie kilka razy wrażliwsze receptory.
Pamiętajcie, że w czasach kiedy 3mmc można było kupić na każdym rogu mieliście kilka lat mniejszy staż w tym sporcie, a co za tym idzie kilka razy wrażliwsze receptory.
30.08.2025, 17:43
Jest i on, dyżurny czarnowidz, niszczyciel dobrej zabawy. Panu już podziękujemy 😉
30.08.2025, 17:58
Myśliciel, realista, filozof, niezwykle przystojny, młody, oczytany, bogaty człowiek z ogromnym bagażem doświadczeń, zasobem słownictwa i dorobkiem w każdej dziedzinie.
Do tego niezwykle skromny.
Do tego niezwykle skromny.
30.08.2025, 19:31
i który zajechał receptory - mocniejszymi stimami 
ale nic nie szkodzi - zawsze możesz spróbować trójeczki od esco - ciekawa jestem "jak zostanie ugotowana"
kto wie, może stare dobre czasy wrócą ...
to wiedzą tylko ........... niezajechane receptory-terminatory

ale nic nie szkodzi - zawsze możesz spróbować trójeczki od esco - ciekawa jestem "jak zostanie ugotowana"

kto wie, może stare dobre czasy wrócą ...
to wiedzą tylko ........... niezajechane receptory-terminatory
(30.08.2025, 05:34)doxyou napisał(a): Mam dziwne przeczucie, że to wszechobecne napalenie na powrót "starej dobrej trójki", może szybko prysnąć, kiedy już przyjdzie wam ją zażyć.
W moim przypadku się bardzo mylisz akurat ale każdy jest inny. Ja miałem okazję w Holandii stestowac 2 razy różne 3mmc po 7 latach zabaw z Rc wtedy akurat była miesięczna przerwa i stary takiego efektu wow nie dało mi żadne 4mmc z całego forum ani żadne 3,4 CMC nie da się porównać 3mmc do żadnego sortu moim zdaniem.
3mmc jest piękne samo w sobie i mam nadzieję że tego samego doświadczę u pablita
Ale fakt faktem że jak przyjechałem do Holandii po maratonach polskich to nie uświadczyłem całego spektrum które odczułem po miesięcznej przerwie może nawet 5 tygodni wtedy było
Be objective and honest.