Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
*nz*-che**.**m
31.08.2025, 11:53
To był mój pierwszy sklep gdzie kupiłem RC, pamiętam że dawali 3 sample do zamowienia. Wszedłem z nudów i asortyment im się trochę zmienił.
04.09.2025, 13:42
Generalnie polecam. Jakość git, zawsze 3 sample gratis. Wysyłka też szybka. Idzie się dogadać zawsze.
04.09.2025, 14:16
Moi znajomi zamawiają cały czas tam paki latają ale sorty to o kurwa
odpady przeważnie kolorowe czasem coś w miarę dobrego czystego mają 3cmc chyba dobre mieli a 4cmc to odpad sam
odpady przeważnie kolorowe czasem coś w miarę dobrego czystego mają 3cmc chyba dobre mieli a 4cmc to odpad sam
Be objective and honest.
04.09.2025, 17:06
Dawno tam nie zaglądałem, bo miał chyba przez 2 lata tylko 3-CMC w różnych wariantach, ale teraz noo…
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
04.09.2025, 17:16
Ja to pamiętam jak miał jakiś analog Mefedronu xD
I pamiętam, że nawet ciekawy on był 🤫🍄
I pamiętam, że nawet ciekawy on był 🤫🍄
05.09.2025, 16:52
To prawda.
Chociaż w sumie kiedyś wszystkie gównosklepy miały ciekawe te sole typu "fake coco" albo właśnie analog 4mmc. To było zawsze na jakimś stimie i silnym euforyku.
Chociaż w sumie kiedyś wszystkie gównosklepy miały ciekawe te sole typu "fake coco" albo właśnie analog 4mmc. To było zawsze na jakimś stimie i silnym euforyku.
Jak tam zamawiałem to bardzo szybko dochodzi, super kontakt, BHP, pakowanie, ceny dobre, 3 sample aż gratis, ale mały wybór i w sumie słaba jakość towarów. Jakieś takie mało klepiące i szybko tolerka się na nie buduje i wolno odbudowuje i przestają działać jak należy albo to mi się tak szybko tolerka buduje, chociaż używałem mało.

w głazach ciekawe co to było