Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kierunek Masa
05.09.2025, 16:21
Jak ktoś coś to mam Turanabol 10mg 70 tabletek termin 01/2026. Wybrałem 30 i przeszedłem na Antka
Sportowiec-Narkoman
Znajdz jeszcze dla mojego brata EmStO
określenie... bo tam lecom jeszcze sterydiany i dużo białka
Swoją drogą, ciekawe jak na tych sterydach narkomany odczuwają swoje ulubione narkotyki i czy to bezpieczne wgl.
Znajdz jeszcze dla mojego brata EmStO
określenie... bo tam lecom jeszcze sterydiany i dużo białkaSwoją drogą, ciekawe jak na tych sterydach narkomany odczuwają swoje ulubione narkotyki i czy to bezpieczne wgl.
05.09.2025, 23:16
DarkSonia
Raczej bezpieczne, bo to dwa różne układy. Chociaż powiązane, bo anaboliki wpływają na dopaminę.
Także analogicznie, jeśli sterydy wpływają na dopaminę, to stimy będzie się odczuwać intensywniej będąc na koksach.
Aczkolwiek czy to dobry pomysł...
Mam niećpiennego znajomego, który wali trenbolon i bez żadnych dragów zachowuje się jakby był nieśmiertelny, a podczas walenia konia prawie urywa sobie jajca.
Gdyby do takiego stanu dopalić 20mg alficy... Myślę, że byłby skłonny kogoś zabić.
Albo wyruchać goblina.
Raczej bezpieczne, bo to dwa różne układy. Chociaż powiązane, bo anaboliki wpływają na dopaminę.
Także analogicznie, jeśli sterydy wpływają na dopaminę, to stimy będzie się odczuwać intensywniej będąc na koksach.
Aczkolwiek czy to dobry pomysł...
Mam niećpiennego znajomego, który wali trenbolon i bez żadnych dragów zachowuje się jakby był nieśmiertelny, a podczas walenia konia prawie urywa sobie jajca.
Gdyby do takiego stanu dopalić 20mg alficy... Myślę, że byłby skłonny kogoś zabić.
Albo wyruchać goblina.
DarkSonia zależy pewnie od tego jakie sterydy ja na testosteronie bo nic innego nie brałem nie odczuwam żadnych profitów z tego że cpam i wale teścia
jedynie to muszę uważać na speedujace sorty bo ciśnienie wypierdala razem podwójnie raz miałem aż jakieś duszności po trójce pablita i bóle serca
doxyou dla mnie tren powinien być. Tylko dostępny dla zawodników pro, strasznie to ryje banie i cały organizm
jedynie to muszę uważać na speedujace sorty bo ciśnienie wypierdala razem podwójnie raz miałem aż jakieś duszności po trójce pablita i bóle serca
Be objective and honest.
06.09.2025, 00:01
JureKiler
A cierpiałeś kiedykolwiek na zaburzenia lękowe/depresję?
Podobno test, to świetny lek na powyższe dla mężczyzn.
Nie znalazłem ani jednej negatywnej opinii w kwestii działania testosteronu na nerwicę/depresję.
Dlatego jestem ciekawy czy osobiście zauważyłeś jakieś zmiany w tej kwestii
A cierpiałeś kiedykolwiek na zaburzenia lękowe/depresję?
Podobno test, to świetny lek na powyższe dla mężczyzn.
Nie znalazłem ani jednej negatywnej opinii w kwestii działania testosteronu na nerwicę/depresję.
Dlatego jestem ciekawy czy osobiście zauważyłeś jakieś zmiany w tej kwestii