Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metamfetamina
opisz tak z ciekawości dawkowanie
wjazd
peak
no i zejście jak to wyglądało
porównaj to do czegoś
kurcze no żyjemy w kraju o specyficznym rynku narkotyków, ciekawe czy rozwaliło by to rynek obecny, gdyby sobie to od tak weszło do oferty u vendorów
no i ponoć nikt tak nie pędzi mety jak maksykańce ( i Heizenberg haha
)
06.09.2025, 17:32
Bardzo subiektywnie mogę Ci to opisać, bo jadłem to na początku przygody z rc, więc dobrych kilka lat temu, kiedy tolerka też była dużo mniejsza.
W sumie najciekawszym efektem jest to, że wyłącza Ci wszystko.
Nie chce się jeść, nie chce się spać, nie chce się szczać, srać... Mam wrażenie, że i bez oddychania by dało radę
Ja tam w sumie wjazdu nie uświadczałem, tylko od razu peak.
Czyste dopaminowe pierdolnięcie, ale o takim natężeniu, że było to kurwa przepiękne.
Jedyne do czego można to porównać to alfa vapo, ale alfa nigdy nie dała mi tak pięknego stanu jak meta (być może przez zbudowaną tolerkę.
Co do schiz. To nawet nie były schizy tylko święte przeświadczenie o tym, że np. CBŚie stoją pod drzwiami z taranem. Po kilku nockach dosłownie nie dało się odróżnić tego co jest rzeczywistością a co schizą.
Pisałem gdzieś kiedyś historię o tym, że mieliśmy grupką kilku znajomych dostęp do zajebistej jakościowo mety i każdy co do jednego z tej grupki prędzej czy później odwiedził psychiatryk, bo odpierdolił coś głupiego.
Za przykład niech posłuży historia mojego ziomka, który wyskoczył z pierwszego piętra w pokoju hotelowym, bo był pewny, że podłoga jest pod napięciem.
W sumie najciekawszym efektem jest to, że wyłącza Ci wszystko.
Nie chce się jeść, nie chce się spać, nie chce się szczać, srać... Mam wrażenie, że i bez oddychania by dało radę

Ja tam w sumie wjazdu nie uświadczałem, tylko od razu peak.
Czyste dopaminowe pierdolnięcie, ale o takim natężeniu, że było to kurwa przepiękne.
Jedyne do czego można to porównać to alfa vapo, ale alfa nigdy nie dała mi tak pięknego stanu jak meta (być może przez zbudowaną tolerkę.
Co do schiz. To nawet nie były schizy tylko święte przeświadczenie o tym, że np. CBŚie stoją pod drzwiami z taranem. Po kilku nockach dosłownie nie dało się odróżnić tego co jest rzeczywistością a co schizą.
Pisałem gdzieś kiedyś historię o tym, że mieliśmy grupką kilku znajomych dostęp do zajebistej jakościowo mety i każdy co do jednego z tej grupki prędzej czy później odwiedził psychiatryk, bo odpierdolił coś głupiego.
Za przykład niech posłuży historia mojego ziomka, który wyskoczył z pierwszego piętra w pokoju hotelowym, bo był pewny, że podłoga jest pod napięciem.
07.09.2025, 00:25
Jakie raje sypać? Pytam jako doświadczony w bojach na pierwszej linii frontu z workiem 50g APVP 💀
Szkolenie
Szkolenie
07.09.2025, 18:18
Nie wymagaj za dużo od typa który extremalnie nadużywa wszystkich substancji jakie są na rynku
Nie widziałem jeszcze takiej osoby co by mieszała wszystko co popadnie.
Nie widziałem jeszcze takiej osoby co by mieszała wszystko co popadnie.