Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony?
08.09.2025, 18:26
Nie jestem w stanie stwierdzić od ilu na raz jestem uzależniony. Jestem uzależniony od odmiennych stanów świadomości, ostatnio od października do lipca paliłem zioło dzień w dzień, nagle przestawiłem się na ketaminę; której spożywałem 10g tygonldniowo razem z 3MMC - 30g w miesiąc, na ogromnych dawkach 2cb robiłem ciągi kilkudniowe. Międzyczasie diazepam, klonazepam, alprazolam, pregabalina. Kilka dni morfina. Alkohol bardzo często, teraz znów thc i ketamina non stop. Dzisiaj doszedł do tego jeszcze nep.
Nie jestem w stanie żyć w trzeźwości i to mnie przeraża - ostatnio byłem kilka razy w szpitalu z powodu używania, a po powrocie do domu od razu znów zabieram się za substancje. Wyglądam i czuję się coraz gorzej, mimo wszystko przespać nie umiem 🥲
Nie jestem w stanie żyć w trzeźwości i to mnie przeraża - ostatnio byłem kilka razy w szpitalu z powodu używania, a po powrocie do domu od razu znów zabieram się za substancje. Wyglądam i czuję się coraz gorzej, mimo wszystko przespać nie umiem 🥲
08.09.2025, 18:53
1.nikotyna
2.alkohol
3.trawa
2.alkohol
3.trawa
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
10.10.2025, 06:07
kawa, stymulanty, kiedyś zamiast ćpania to palilem e-papierosy ale to strasznie dużo palilem, czasem jednorazówka na 2 dni. teraz już od roku nie pale i nie czuje jakiejś wielkiej różnicy