Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Powiększone źrenice
01.11.2024, 16:43
Pamietajcie ze powiekszone zrenice tez nie sa przez 24/h, sa bardziej wrazliwe na swiatlo a nalezy rowniez brac pod uwage ze jak juz zajebiecie tego poteznego pasa i po paru chwilach w glowie juz taka mysl sie pojawila to organizm mimowolnie je rozszerzy bo myslicie o tym, nie zawsze po kazdym temacie takie zjawisko bedzie mialo miejsce i to nawet po kolumbijskiej łusce bo tak naprawde zalezy to od wielu rzeczy a ogolnie to zrenice sie naturalnie rozszerzaja gdy towarzysza nam silne emocje takie jak np Stres czy zwykle podniecenie
Przy zabawie z euforykami jak mmc/cmc zawsze nam towarzysza rozne emocje, w wielu przypadkach wlasnie podniecenie czy tez lekki stres
Przy zabawie z euforykami jak mmc/cmc zawsze nam towarzysza rozne emocje, w wielu przypadkach wlasnie podniecenie czy tez lekki stres
01.09.2025, 20:53
Pilocarpinum WZF 2% - krople do oczu, roztwór -W teorii to powinno działać, ale to jest lek na jaskrę, więc, trudno polecić jako coś „lajtowego”, jak dodam, że stosowanie np. po stimach może być niewskazane, a nawet niebezpieczne – to takie info zostawię czysto teoretycznie-informacyjnie.
www.mp.pl/pacjent/leki/lek/41379,Pilocarpinum-WZF-2-krople-do-oczu.-roztwor
www.mp.pl/pacjent/leki/lek/41379,Pilocarpinum-WZF-2-krople-do-oczu.-roztwor
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
14.09.2025, 08:38
No ja miałem receptę ogarniać ale kupiłem sobie te liście z tej rośliny gdzieś udało mi się znaleźć w internecie teraz chyba znikły. No i zrobiłem napar i zakraplalem strzykawka ale chyba nie działało. Poprosiłem ai żeby pomogło mi odmierzyć porcję liści do naparu to stwierdził że oślepne bo ciężko w warunkach domowych to odmierzyć i chuj teraz się cykam zakraplac.
Ostatnio kupiłem czarne soczewki na allegro i podobno będą robić robotę. Bo naturalnie mam taki kolor że wyglądam kurwa jak te największe asy z tych festiwali. Tylko w tych soczewkach znowu będę jak demon jakiś
Ostatnio kupiłem czarne soczewki na allegro i podobno będą robić robotę. Bo naturalnie mam taki kolor że wyglądam kurwa jak te największe asy z tych festiwali. Tylko w tych soczewkach znowu będę jak demon jakiś
Mam silną psychikę