Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Leki na receptę
15.09.2025, 11:34
Przecież to gówno zawiera tylko melatoninę...
Jak chcesz difenhydraminę, to żryj Apap noc, przynajmniej "paracetamol challenge" sobie zaliczysz.
Jak chcesz difenhydraminę, to żryj Apap noc, przynajmniej "paracetamol challenge" sobie zaliczysz.
17.10.2025, 20:59
Zastanawiam się, czy nie ma jakiejś "cichej liberalizacji” na benzo, co nie gadam z ludźmi to mówią u mnie na mieście, że lekarze bez większych oporów jakieś pojedyncze paki wypisują ”na nerwy”.
Z benzo, czy pregaby korzystam dość rzadko, ale nigdy nie widziałem problemu w szczególności u tych starszych lekarzy…
Z benzo, czy pregaby korzystam dość rzadko, ale nigdy nie widziałem problemu w szczególności u tych starszych lekarzy…
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
27.10.2025, 17:49
Siema Witam wszystkich.
Ostatnie kilka lat zamawiałem benzo do paczkomatu od typa z Kraśnika - roni. Brał ktoś od niego ? Nie odpowiada na maile i telefony. Dobry gość wysyłał paczkę a kasę wołał dopiero później.
Jak będę miał jakiś nowy namiar to się podzielę. Jak coś macie to też chętnie przytulę jakiś kontakt.
Ostatnie kilka lat zamawiałem benzo do paczkomatu od typa z Kraśnika - roni. Brał ktoś od niego ? Nie odpowiada na maile i telefony. Dobry gość wysyłał paczkę a kasę wołał dopiero później.
Jak będę miał jakiś nowy namiar to się podzielę. Jak coś macie to też chętnie przytulę jakiś kontakt.
28.10.2025, 19:33
(18.10.2025, 01:25)Piotrek8924 napisał(a): Ja mam problem, liczą mi każdą tabletkę do recepty.
Musiałeś ostro przegiąć, szarpałeś dużo recept i jest problem.
Warto nawet w ramach jednej przychodni chodzić do różnych lekarzy,
bo jak chodzisz np. raz w miesiącu po pakę rolek + klona to wpadasz w pamięć i przypał.
Często jest tak, że dana przychodnia to nie podmiot samodzielny,
ale np. holding medyczny i pod ten holding w danym mieście może być podpiętych kilka przychodni, a wtedy pole manewru Ci się zwiększa.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !

Ale brzmi jak solidny gość xD