Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kierunek Masa
Jak dziennie 3 tony przepierdolisz ręcznie to wcale łapa nie powinna być większa?
A co do ćpania ćpam rzadko
Młodzi to teraz te całe siłownię, białko, kreatyna a przyjdzie taki do pracy to siły nie ma paker 🤣
Młodzi to teraz te całe siłownię, białko, kreatyna a przyjdzie taki do pracy to siły nie ma paker 🤣
19.09.2025, 17:16
Szatan69 bo wydaje mi się że mylisz pojęcia duże i spompowane mięśnie to nie siła tylko wygląd przeważnie (kulturystyka)
zobacz jak wyglądają strongmeni czyli ci od siły wielkie grube chłopy
Tylko nasz Mariusz to ewenement na skalę światową nie dość że wygląd to i największa siła na świecie
zobacz jak wyglądają strongmeni czyli ci od siły wielkie grube chłopy
Tylko nasz Mariusz to ewenement na skalę światową nie dość że wygląd to i największa siła na świecie
Be objective and honest.
19.09.2025, 21:51
(19.09.2025, 16:44)Szatan69 napisał(a): Jak dziennie 3 tony przepierdolisz ręcznie to wcale łapa nie powinna być większa?
3 tony dziennie łopatą?
Jestem i byłem w chuj leniwy do pracy, szczególnie fizycznej, ale jak za dzieciaka pracowałem przy wylewkach, to przerzucałem dziennie 10-15 ton piachu i z 50 worków z cementem, a Ty piszesz o 3 tonach i jeszcze na młodych narzekasz

Kolejny zarozumiały dziadzia.
21.09.2025, 05:10
(19.09.2025, 16:44)Szatan69 napisał(a): Jak dziennie 3 tony przepierdolisz ręcznie to wcale łapa nie powinna być większa?
Masa to całkiem coś innego niż siła czy wytrzymałość.
21.09.2025, 07:36
Też znam takich szczypiorow, ktorzy zjedli żeby na budowlance, są suchutcy jak suszi a siły mają jak dziki