Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Na co w pierwszej chwili zwracasz uwagę u płci przeciwnej? 21/09/25
24.09.2025, 21:15
Ahhh, a miałem nadzieję na populistyczne gadki typu:
"ważniejszy jest charakter niż wygląd zewnętrzny"
Na szczęście nie mamy tu lewaków.
"ważniejszy jest charakter niż wygląd zewnętrzny"
Na szczęście nie mamy tu lewaków.
W kielni zero, a kielon napełnia się
24.09.2025, 21:16
doxyou charakter jest bardzo ważny, jednak coś nas musi do tej drugiej osoby przyciągnąć i jest to jakaś cecha fizyczna, reszta przychodzi dalej.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
24.09.2025, 21:43
kurvvisko
Dokładnie to o czym mówisz miałem na myśli i dlatego też w ten sposób sformułowałem pytanie ("w pierwszej chwili") - bo chciałem zobaczyć czy mamy tu populistów.
Dokładnie tak jak mówisz - żeby nawiązać jakąkolwiek interakcję w tym kierunku osoba ta musi jakkolwiek zwrócić czymś na siebie uwagę, cokolwiek by to nie było. Wzork to pierwszy zmysł, którego używamy w takich sytuacjach.
Niektórzy niestety zbyt bardzo chcą dopasowywać się do trwających trendów/poprawności politycznej, fajnopolaków itd.
Na szczęście nie zawiodłem się!
Pozdro.
Dokładnie to o czym mówisz miałem na myśli i dlatego też w ten sposób sformułowałem pytanie ("w pierwszej chwili") - bo chciałem zobaczyć czy mamy tu populistów.

Dokładnie tak jak mówisz - żeby nawiązać jakąkolwiek interakcję w tym kierunku osoba ta musi jakkolwiek zwrócić czymś na siebie uwagę, cokolwiek by to nie było. Wzork to pierwszy zmysł, którego używamy w takich sytuacjach.
Niektórzy niestety zbyt bardzo chcą dopasowywać się do trwających trendów/poprawności politycznej, fajnopolaków itd.
Na szczęście nie zawiodłem się!

Pozdro.
W kielni zero, a kielon napełnia się
04.11.2025, 04:51
Zapewne strój, jak on się prezentuje, co się na niego składa, dobór kolorów, styl w jaki się wpisuje etc. jest to część wyglądu najbardziej widoczna i najbardziej obszerna.
28.11.2025, 04:24
Oprócz samego wyglądu, stylówki i innych przymiotów bardziej fizycznych zwracam dużą uwagę na brzmienie głosu, dobór słownictwa, ton, barwę etc. Właściwie tego typu pierwsze wrażenie oparte na ocenie brzmienia głosu i najbardziej widocznych aspektów fizycznych jest stosowane też podczas poznawania mężczyzn.
28.11.2025, 04:46
Czy ktoś trzyma zdrowy dystans, czy jest kulturalna ta osoba i czy miła i prawdziwa, życzliwa i autentyczna.
olenuitcki..