Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
19.08.2025, 20:46
Lifeisbrutal wiesz, dobrze też wiedzieć na przyszłość. A skoro Metykatykot ma taką opcję, to już wiem, że to się kiedyś i u mnie dało zrobić.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.09.2025, 12:14
Przyłączam sie technologicznie ze swoją "Amigą", muszę przyznać, że to świetne wszystko hula.

No na innych sprzętach to już różnie… nie wspomnę, że świecą i się dalej wiadomości, że ktoś do mnie pisał (a realnie nikt nie pisał)
.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
08.09.2025, 12:39
Liczniki są co jakiś czas przeliczane, niestety nic z tym więcej nie zrobimy - tak działa silnik forum przy dużej ilości danych
24.09.2025, 21:07
1. Wątek
Od dawna, w wersji przeglądarkowej jak i mobilnej mam problem, który potrafi z deczka zirytować.
Mianowicie: Czasami (nie zawsze), kiedy napiszę w poście już kilka zdań i próbuję kogoś oznaczyć - nie mogę tego zrobić.
Po postawieniu @ i rozpoczęciu wpisywania nicku rzeczonej osoby nie rozwija się tabelka wyboru. (wielokrotnie sprawdzałem czy nie jest to z mojej winy np. literówki w nicku)
Być może to po prostu kwestia dziurawego MyBB, ale może uda się coś z tym zrobić.
Screenshot poglądowy:
![[Obrazek: wsk.jpg]](https://i.ibb.co/RG8vBVkK/wsk.jpg)
Jak widać w tym przypadku, poradziłem sobie i oznaczyłem ziomka - ale zrobiłem to dopiero za pomocą moderacji posta.
Używając zwykłej opcji "edytuj" miałem ten sam problem, więc dla normalnego usera byłoby to niemożliwe.
2. Wątek
Być może tak się już da, a ja o czymś się nie wiem (to możecie mnie uświadomić)
- ale kiedy chcemy zacytować tylko część, np. jedno zdanie z czyjejś całej wypowiedzi, to trzeba robić to "dookoła",
czyli używać najpierw opcji "cytuj" i cytować całą wypowiedź, na którą opowiadamy, a następnie usunąć z niej resztę treści,
tak żeby zostało tylko to zdanie, do którego konkretnie się odnosimy.
Jeśli to możliwe, to fajne byłoby dodanie jakiejś opcji, która pozwoli zaznaczyć tylko część tekstu do zacytowania.
Fakt: można używać trzeciej od prawej ikonki "wstaw cytat", ale po pierwsze wygląda to zupelnie inaczej niż "normalne zacytowanie",
a po drugie nie generuje powiadomienia u wspominanej osoby, na czym czasami nam zależy podczas prowadzenia żywej dyskusji.
Pozdro.
Od dawna, w wersji przeglądarkowej jak i mobilnej mam problem, który potrafi z deczka zirytować.
Mianowicie: Czasami (nie zawsze), kiedy napiszę w poście już kilka zdań i próbuję kogoś oznaczyć - nie mogę tego zrobić.
Po postawieniu @ i rozpoczęciu wpisywania nicku rzeczonej osoby nie rozwija się tabelka wyboru. (wielokrotnie sprawdzałem czy nie jest to z mojej winy np. literówki w nicku)
Być może to po prostu kwestia dziurawego MyBB, ale może uda się coś z tym zrobić.
Screenshot poglądowy:
![[Obrazek: wsk.jpg]](https://i.ibb.co/RG8vBVkK/wsk.jpg)
Jak widać w tym przypadku, poradziłem sobie i oznaczyłem ziomka - ale zrobiłem to dopiero za pomocą moderacji posta.
Używając zwykłej opcji "edytuj" miałem ten sam problem, więc dla normalnego usera byłoby to niemożliwe.
2. Wątek
- ale kiedy chcemy zacytować tylko część, np. jedno zdanie z czyjejś całej wypowiedzi, to trzeba robić to "dookoła",
czyli używać najpierw opcji "cytuj" i cytować całą wypowiedź, na którą opowiadamy, a następnie usunąć z niej resztę treści,
Jeśli to możliwe, to fajne byłoby dodanie jakiejś opcji, która pozwoli zaznaczyć tylko część tekstu do zacytowania.
Fakt: można używać trzeciej od prawej ikonki "wstaw cytat", ale po pierwsze wygląda to zupelnie inaczej niż "normalne zacytowanie",
a po drugie nie generuje powiadomienia u wspominanej osoby, na czym czasami nam zależy podczas prowadzenia żywej dyskusji.

Pozdro.
25.09.2025, 06:03
Kurwiasz twarz Barabasz dobrze prawo, mam to samo!
Jeśli oznacze jedną osobę w wątku to już później choćby chmury stały, drugiej się nie da, ale to nie zawsze. Przyznam jest to dość irytujące.
Jeśli oznacze jedną osobę w wątku to już później choćby chmury stały, drugiej się nie da, ale to nie zawsze. Przyznam jest to dość irytujące.
25.09.2025, 22:43
(24.09.2025, 21:07)doxyou napisał(a): 1. Wątek
Screenshot poglądowy:
2. Wątek
Pozdro.
1. Zostanie to poprawione przy najbliższej aktualizacji forum
2. Sprawdzimy czy była by taka opcja do cytowania z zaznaczeniem
Oznaczanie powinno już działać po aktualizacji wtyczki:
Dopal.org
Dopal.org
Dopal.org

![[Obrazek: Zrzut-ekranu-19-9-2025-123921-dopal-org.jpg]](https://i.ibb.co/VYnTgZc6/Zrzut-ekranu-19-9-2025-123921-dopal-org.jpg)