Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kierunek Masa
Jak dziennie 3 tony przepierdolisz ręcznie to wcale łapa nie powinna być większa?
A co do ćpania ćpam rzadko
Młodzi to teraz te całe siłownię, białko, kreatyna a przyjdzie taki do pracy to siły nie ma paker 🤣
Młodzi to teraz te całe siłownię, białko, kreatyna a przyjdzie taki do pracy to siły nie ma paker 🤣
19.09.2025, 17:16
zobacz jak wyglądają strongmeni czyli ci od siły wielkie grube chłopy
Tylko nasz Mariusz to ewenement na skalę światową nie dość że wygląd to i największa siła na świecie
Be objective and honest.
19.09.2025, 21:51
(19.09.2025, 16:44)Szatan69 napisał(a): Jak dziennie 3 tony przepierdolisz ręcznie to wcale łapa nie powinna być większa?
3 tony dziennie łopatą?
Jestem i byłem w chuj leniwy do pracy, szczególnie fizycznej, ale jak za dzieciaka pracowałem przy wylewkach, to przerzucałem dziennie 10-15 ton piachu i z 50 worków z cementem, a Ty piszesz o 3 tonach i jeszcze na młodych narzekasz

Kolejny zarozumiały dziadzia.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
21.09.2025, 05:10
(19.09.2025, 16:44)Szatan69 napisał(a): Jak dziennie 3 tony przepierdolisz ręcznie to wcale łapa nie powinna być większa?
Masa to całkiem coś innego niż siła czy wytrzymałość.
21.09.2025, 07:36
Też znam takich szczypiorow, ktorzy zjedli żeby na budowlance, są suchutcy jak suszi a siły mają jak dziki
26.09.2025, 16:06
@JureKiler tak z KFD 👌
Ja akurat biała czekolada i kokos ale spróbuje ten, który często Ci brakuje xD
Ja akurat biała czekolada i kokos ale spróbuje ten, który często Ci brakuje xD