Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Piguły 2C-B
02.04.2025, 13:11
Z gory dzieki przeczytan pozniej teraz nie mam czasu ide jebnac macka do lozka zasne jak maciek bez alfy...
24.05.2025, 23:00
moj boze mam piekne wspomnienia z 2C-B, wzięłam 2 godziny czekałam na load, w miedzy czasie czulam taka lekkosc, psychodele i wogole, po czym pewna debilka (tak o sobie mowie) - postanowila ze zapali chemola. skonczylo sie bad tripem. 🫠
nie mniej jednak był taki effect lekkości mimo że nie czułam że bardzo weszło
nie mniej jednak był taki effect lekkości mimo że nie czułam że bardzo weszło
Czekałam na jej reakcję. Powiedziała: „Jules bez dragów jest tu potwornie nudno”. Wtedy zrobiło mi się jej bardzo żal.
Też na H
Kontakt? Napisz na oooizneb@tutanota.de bądź na czacie
Jabber/XMPP: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc
Też na H
Kontakt? Napisz na oooizneb@tutanota.de bądź na czacie
Jabber/XMPP: oooizneb@jabber.5july.net
catbox/t3dy8d.asc
27.09.2025, 09:12
Na telegramie pamiętał był legit Vendor, który miał i od Sewcia miałem namiar niewiem jak teraz .
27.09.2025, 20:43
Jak to w ogóle robi? Bo kurwa lata tutaj kurwa w Holandii tusi a 2cb na bank to nie jest tylko mieszana keta z MMC i innymi dodatkami rzadko kokaina a czym jest owe 2cb i czy ktoś z was próbował?
Be objective and honest.
27.09.2025, 20:50
2C-B – organiczny związek chemiczny, psychodeliczna substancja psychoaktywna z rodziny 2C, pochodna fenyloetyloaminy.
Pierwszy raz zostało otrzymane przez Alexandra Shulgina w 1974 roku. Zgodnie z PIHKAL dawkowanie 2C-B waha się w przedziale 12–24 mg doustnie, a czas działania wynosi 4–8 godzin. Efekty działania tej substancji obejmują podniesienie nastroju i humoru, pobudzenie psychiczne i fizyczne, intensyfikację bodźców zewnętrznych, otwarcie emocjonalne, efekty wizualne, głębokie zmiany percepcyjne i odczucia trudne do opisania, jak podróżowanie po własnym ciele czy widzenie dźwięków. Do czasem występujących negatywnych odczuć należy nieprzyjemny body load, mdłości, wymioty, lęk i dezorientacja.
Mechanizm działania 2C-B prawdopodobnie polega na agonistycznym działaniu na receptory serotoninowe.
Źródło :
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/2C-B
Pierwszy raz zostało otrzymane przez Alexandra Shulgina w 1974 roku. Zgodnie z PIHKAL dawkowanie 2C-B waha się w przedziale 12–24 mg doustnie, a czas działania wynosi 4–8 godzin. Efekty działania tej substancji obejmują podniesienie nastroju i humoru, pobudzenie psychiczne i fizyczne, intensyfikację bodźców zewnętrznych, otwarcie emocjonalne, efekty wizualne, głębokie zmiany percepcyjne i odczucia trudne do opisania, jak podróżowanie po własnym ciele czy widzenie dźwięków. Do czasem występujących negatywnych odczuć należy nieprzyjemny body load, mdłości, wymioty, lęk i dezorientacja.
Mechanizm działania 2C-B prawdopodobnie polega na agonistycznym działaniu na receptory serotoninowe.
Źródło :
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/2C-B
Ja jak zarlem 2cb to działanie miałem mocno zbliżone do MDMA, a trochę sajko. Taki misz-masz. Nie spodobało mi się, psychodela, euforia, wysostrzone bodźce spoko. Tylko się nawet ruszyć nie mogłem taki zajebany gównem. Dużo z psychodelika, dużo z MDMA, choć więcej z emki dlatego dla mnie profil działania odpada. Coś tam jakiś clerhead, przyjemny afterglow, dużo frakatali.
Ps. Nienawidzę takiego ujebania.
Ps. Nienawidzę takiego ujebania.