Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kwetiapina (Ketrel)
28.09.2025, 13:44
Ja osobiście raz zajebałem zolpidem w trakcie melanżu bo chciałem skończyć a zaraz po nim poprawiłem 4mmc chyba i 3cmc bo jednak nie chciało mi się kończyć
Nigdy mi tak bani nie zryło widziałem diabły w odbiciach i dziwne różne rzeczy w całej chacie nie potrafię tego logicznie wytłumaczyć
Nigdy mi tak bani nie zryło widziałem diabły w odbiciach i dziwne różne rzeczy w całej chacie nie potrafię tego logicznie wytłumaczyć
Be objective and honest.
28.09.2025, 14:34
Ketrel to nie benzo, 2-3h jak zaczynaja ustepowac dzialania stim mozna wziac Ketrel i zrobisz sobie tym mniejsza krzywde niz benzo.
Po ketrelu sie idzie zwyczajnie spac, nic wiecej
Po ketrelu sie idzie zwyczajnie spac, nic wiecej
28.09.2025, 15:50
Tak jak wyżej nigdy nie miałem żadnej krzywej fazy po ketlerze zawsze jak kończyłem melo to piłem szejka swojego pełnowartościowego brałem prysznic Ketler i spac
Be objective and honest.
28.09.2025, 16:21
Haloperidol służy tylko i wyłącznie do pacyfikowania niepokornych pacjentów szpitala psychiatrycznego 
Kiedyś na nieświadomce zmieszalem mefedron z metamfetaminą i trafiłem do Choroszczy, to ujebalo mi się, że lekarze chcą mnie zabić i nawet szczelnie spięty pasami się wyrywałem i na nich plułem XDD
Dostałem szpryce w dupę (nawet nie przypiekło) i po 5 minutach byłem jak żelek i nie miałem nawet siły ruszyć ręką

Kiedyś na nieświadomce zmieszalem mefedron z metamfetaminą i trafiłem do Choroszczy, to ujebalo mi się, że lekarze chcą mnie zabić i nawet szczelnie spięty pasami się wyrywałem i na nich plułem XDD
Dostałem szpryce w dupę (nawet nie przypiekło) i po 5 minutach byłem jak żelek i nie miałem nawet siły ruszyć ręką