Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
17+
Zwracam się z gorącą prośbą
Tylko nie wiem do kogo dokładnie
Admin Raul Maniek
Mianowicie w konkursie koszulkowym mam wygrane 10g łakoci, za aktywność 7g witamin i minerałów
Chciałbym prosić, aby ową ilość smakołyków dorzucić do głównej nagrody w przyszłym konkursie, bo coś mi się obiło o uszy, że takowy nadchodzi czy też jest w planach.
Swoją prośbę motywuję dość słabym zaangażowaniem w poprzednim konkursie, wiem, że Nasz Fundator nagród i tak jest bardzo hojny, ale myślę, że dodatkowe 17 (dziś mamy 17.07 przypadek? ) zmotywuje większą ilość naszych użytkowników jak i kto wie, przyciągnie nowych na dobrą stronę mocy
Z poważaniem
Kajabuza
PS. Koszulkę jednak bym przytulił przy nadarzającej się okazji jako iż gadżeciarz ze mnie straszny a i na wystawki zdarza mi się chodzić po niepotrzebne ale fajne rzeczy i znoszę do chałupy a stara krzyczy
Proszę o potwierdzenie czy moja prośba zostanie przyjęta
Tylko nie wiem do kogo dokładnie
Admin Raul Maniek
Mianowicie w konkursie koszulkowym mam wygrane 10g łakoci, za aktywność 7g witamin i minerałów
Chciałbym prosić, aby ową ilość smakołyków dorzucić do głównej nagrody w przyszłym konkursie, bo coś mi się obiło o uszy, że takowy nadchodzi czy też jest w planach.
Swoją prośbę motywuję dość słabym zaangażowaniem w poprzednim konkursie, wiem, że Nasz Fundator nagród i tak jest bardzo hojny, ale myślę, że dodatkowe 17 (dziś mamy 17.07 przypadek? ) zmotywuje większą ilość naszych użytkowników jak i kto wie, przyciągnie nowych na dobrą stronę mocy
Z poważaniem
Kajabuza
PS. Koszulkę jednak bym przytulił przy nadarzającej się okazji jako iż gadżeciarz ze mnie straszny a i na wystawki zdarza mi się chodzić po niepotrzebne ale fajne rzeczy i znoszę do chałupy a stara krzyczy
Proszę o potwierdzenie czy moja prośba zostanie przyjęta
17.07.2022, 20:06
Też dostałem trochę nagród ,chciałbym podziękować i życzyć by trafiły do innych osób lub je zatrzymać.
Muszę byc teraz odpowiedzialny i nie mogę teraz brać RC a na pewno nie stimów.
Nie chciałem spamować skrzynki Pablo w tej sprawie ,więc piszę to tutaj.
A jak by była koszulka to też bym przytulił.
Muszę byc teraz odpowiedzialny i nie mogę teraz brać RC a na pewno nie stimów.
Nie chciałem spamować skrzynki Pablo w tej sprawie ,więc piszę to tutaj.
A jak by była koszulka to też bym przytulił.
Maniek Twój plus do wątku mogę potraktować jako ~"tak też się stanie"?
Jeśli tak to Dzięki!
kot_kreskowy w trakcie pisania postu byłem czysty, poczytalny a o przekazaniu nagrody na ten cel myślałem jeszcze przed ogłoszeniem koszulek.
Jeśli tak to Dzięki!
kot_kreskowy w trakcie pisania postu byłem czysty, poczytalny a o przekazaniu nagrody na ten cel myślałem jeszcze przed ogłoszeniem koszulek.
18.07.2022, 08:22
Dzięki Maniek
Kocie nie nazwałbym siebie akurat ćpunem.
Ja nigdy nie ćpałem. Ja to nazywam "rozwijaniem świadomości"
Np. Ostatnio na cmc jednego dnia włożyłem pranie do pralki, drugiego dnia rozwiesiłem a trzeciego uświadomiłem sobie, że wywiesiłem nie wyprane
To bardzo cenne doświadczenie i lekcja, że przed rozwieszeniem pranie wypadało by wstawić.
Kocie nie nazwałbym siebie akurat ćpunem.
Ja nigdy nie ćpałem. Ja to nazywam "rozwijaniem świadomości"
Np. Ostatnio na cmc jednego dnia włożyłem pranie do pralki, drugiego dnia rozwiesiłem a trzeciego uświadomiłem sobie, że wywiesiłem nie wyprane
To bardzo cenne doświadczenie i lekcja, że przed rozwieszeniem pranie wypadało by wstawić.
18.07.2022, 09:43
No to żeś się rozwinął... nie ma co
Ale i tak szanuję za podjęcie takiej decyzji.
Wiadomo, wszystko zależy od twojej sytuacji, ale niejeden by to i tak przytulił i najwyżej by sprzedał ziomalom.
Ale i tak szanuję za podjęcie takiej decyzji.
Wiadomo, wszystko zależy od twojej sytuacji, ale niejeden by to i tak przytulił i najwyżej by sprzedał ziomalom.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?