Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina - Opinie o produkcie
01.10.2025, 12:47
U mnie maksymalna dawka to 200mg, a i tak przeżyłem Mordor. Nie wiedziałem gdzie jestem, kim jestem, kompletnie kasacja osobowości.
01.10.2025, 18:35
U mnie ketaminka to zawsze wjeżdżała w formie „bumpów” na kluczyku. 2/3 to była optymalna dawka
03.10.2025, 06:13
No widziałem jakiś artykuł ale nie mogę znaleść.. dużo jest artykułów o tym że ELON MUSK uwielbia Ketamine a każdy wie jaka on ma głowę.. jak znajdę to wrzucę ten artykuł o mikrodawkowaniu..
Elon Mask mówi że Ketamina może pomóc w wyjściu z negatywnego satnu umysłu..
Elon Mask mówi że Ketamina może pomóc w wyjściu z negatywnego satnu umysłu..
Działa dobrze. Choć faza nie lubię takiej fazy. Działanie i moc 8.5/10 mocniejszą minimalnie ketaminie jadłem od escobara rok temu w sylwestra jedynie. (zaznaczam że mam małe doświadczenie z ketamina ale towar klepie). Jak leżałem na łóżku i się obudziłem myślałem że jestem na pierdolony na statku w kajucie i czułem się jak bym płynął w tytaniku podczas sztormiu i słyszałem w głowie tylko dziek takiego trąbienia jak statki trąbią 😅
Macie tu ten pierdolony dźwięk który słyszałem po tym
https://youtube.com/shorts/PCRn05tXMrg?s...5aTWho3RAk
I bujanie jak na fali 😅
Macie tu ten pierdolony dźwięk który słyszałem po tym
https://youtube.com/shorts/PCRn05tXMrg?s...5aTWho3RAk
I bujanie jak na fali 😅
13.10.2025, 23:38
Ketamina w igłach pierwsza klasa!
Igiełki najwyższej jakości.
W ogóle nie zre śluzówki. Można na tym lecieć parę dni lajtowo.
Wszystkim moim przyjaciołom się spodobało. Waliliśmy kreski 30mg/50mg i było w pytę.
W połączeniu z MDMA i marihuaną było mega mega zajebiście.
Inne myślenie i wgl. Zajebisty euforyczny stan.
Bardzo się nam spodobała ta Ketamina w micie z MDMA i paleniem.
Jest kurwa kozak. Po wypłacie zamawiamy tego i tego w kurwę. Hahahaha!
Pozdrawiam!
Igiełki najwyższej jakości.
W ogóle nie zre śluzówki. Można na tym lecieć parę dni lajtowo.
Wszystkim moim przyjaciołom się spodobało. Waliliśmy kreski 30mg/50mg i było w pytę.
W połączeniu z MDMA i marihuaną było mega mega zajebiście.
Inne myślenie i wgl. Zajebisty euforyczny stan.
Bardzo się nam spodobała ta Ketamina w micie z MDMA i paleniem.
Jest kurwa kozak. Po wypłacie zamawiamy tego i tego w kurwę. Hahahaha!
Pozdrawiam!
olenuitcki..
Heja,
Nie miałem styczności wcześniej, sam nie wiedziałem do końca czego się spodziewać, przyjęte 80/90mg. Jazda okrutna, czekałem, aż się skończy, raczej nie dla mnie, jakbym miał transformator w głowie. może spróbuje z 30/40 następnym razem. Ogólnie wydaje mi się, że towar rewelacja odnośnie jakości, poczytałem, że tak ma działać i działał.
Nie miałem styczności wcześniej, sam nie wiedziałem do końca czego się spodziewać, przyjęte 80/90mg. Jazda okrutna, czekałem, aż się skończy, raczej nie dla mnie, jakbym miał transformator w głowie. może spróbuje z 30/40 następnym razem. Ogólnie wydaje mi się, że towar rewelacja odnośnie jakości, poczytałem, że tak ma działać i działał.