Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
07.10.2025, 13:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2025, 13:31 przez Forsik1910.)
(06.10.2025, 21:05)Olan napisał(a): High-LifeMarket błagam odpiszcie mi na maila odnośnie mojej nie dopłatymasz meila,poco ten placz? tvoj bląd
High-LifeMarket wyślijcie mi proszę zamówienie z nie dopłatą, 15ego dostaje wypłatę i doślę tą różnicę wraz z środkami za 50g nepu,
Tylko mnie nie wyjebcie proszę.
Bo ja bardzo chcę napisać recenzję tego batchu i wstawić normalne fotki. Bo kurwa co widzę ludzie wrzucają to nie czytam. Pochwalę się swoimi stylem i po prostu napiszę recenzję produktu najlepiej jak będę umiał z biegu. (Nie było mnie na forum bardzo długo)
Czemu mnie tak olewanie
podaj nr zamówienia i opisz mu tak sie sprawy załatwia
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
Wszystko jest okej. Nigdy nie byłem i nie będę zawiedziony, a na następny raz będę przygotowany i uważny.
DZIĘKUJĘ High-LifeMarket
DZIĘKUJĘ High-LifeMarket
olenuitcki..
09.10.2025, 15:55
paczka zamówiona, pozostało czekać na gołębia i odzew z strony V. napiszę recke jak gołąb doleci.
11.10.2025, 07:50
Dostał ktoś wczoraj kod? Zastanawiam się czy dzisiaj przyjdzie, czy nikłe szanse.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
11.10.2025, 08:02
To, że wożą to wiem, jednak od High Life jeszcze paczki w sobotę nie miałem, stąd pytanie 😁
No nic, czekam 😃
No nic, czekam 😃
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
11.10.2025, 11:19
Tak wożą paki weekednowe dodatkovo płatne
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy