Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
Użytkowniku z małą reputacja pamiętam że w tamtym roku właśnie escobar miał różne rodzaje 3cmc i każdy z moich ziomków był zadowolony z innego rodzaju. Wiec poszerzenie oferty o na przykład 2 dodatkowe rodzaje ma sens. Nawet z tego powodu że jak jest to samo coś w życiu to się to znudzi z czasem 
Zresztą "krople gwatu" nie wiem czy to dobry pomysł w ofercie

Zresztą "krople gwatu" nie wiem czy to dobry pomysł w ofercie
18.10.2025, 16:32
Ty sam jesteś jak te "krople gwałtu". Co ty myślisz że to tylko do gwałcenia słuzy?
Koniku nie ma co tu robić spamu załóż wątek o tym (bo w lupie nie mogę znaleźć wątku o działaniu ghb/gbl) albo daj linka do wątku o kroplach gwałtu chętnie się dowiem czegoś nowego.
Ogólnie postrzeganie tego w społeczeństwie jest jako gwałt dej na pw link albo załóż wątek na ten temat.
Jak masz większą wiedzę na ten temat to nakieruj mnie by mnie uświadomić chyba jest od tego te forum 🙂👊 mnie w szkole kiedyś i internet pokazali informacje ze to gwałt
Samogwalt i nic nie pamiętanie hahah
Ogólnie postrzeganie tego w społeczeństwie jest jako gwałt dej na pw link albo załóż wątek na ten temat.
Jak masz większą wiedzę na ten temat to nakieruj mnie by mnie uświadomić chyba jest od tego te forum 🙂👊 mnie w szkole kiedyś i internet pokazali informacje ze to gwałt
(18.10.2025, 16:52)kaziu86 napisał(a): do samogwałtu tez moze byc uzyteczne
Samogwalt i nic nie pamiętanie hahah