Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kokaina w hamaku. Przesyłka trafiła z Kolumbii do Warszawy
19.07.2022, 00:46
Kokaina w przesyłce nadanej z Ameryki Południowej do Warszawy. - Narkotykiem nasączona była skóra hamaka wysłanego z Kolumbii - poinformowała rzeczniczka Izby Administracji Skarbowej w Warszawie starszy rewident Justyna Pasieczyńska.
Przejęto hamak z kokainą /Izba Administracji Skarbowej w Warszawie /
Reklama
Funkcjonariusze mazowieckiej KAS skontrolowali przesyłkę w magazynie jednej z firm wysyłkowych w terminale cargo na warszawskim lotnisku. - Przesyłka nadana w Kolumbii zawierała hamak wykonany z dwóch warstw wyprawionej skóry, sklejonej ze sobą i zapakowany w skórzany pokrowiec wiązany rzemieniami. Jego odbiorcą miał być mieszkaniec Warszawy" - przekazała starszy rewident, rzeczniczka Izby Administracji Skarbowej w Warszawie starszy rewident Justyna Pasieczyńska.
Pies wykrył narkotyk
- Pies Aza, wyszkolony do wykrywania zapachu środków odurzających, zaznaczył przesyłkę w sposób właściwy na obecność narkotyków. Okazało się, że hamak to przemytnicza skrytka o wadze 7 kilogramów - podkreśliła.
Wskazała, że próbka skóry hamaka trafiła do Centralnego Laboratorium Celno-Skarbowego w Otwocku. - Badanie wykazało, że substancją, którą nasączono hamak jest kokaina. Jej wartość będzie znana po całkowitym wyizolowaniu kokainy ze skóry hamaka - podała.
https://wydarzenia.interia.pl/mazowiecki...Id,6158280
19.07.2022, 17:01
Amatorzy hamakowania
Czytałem gdzieś że celnicy trafili kilkaset par spodni nasączonych dragami, ale już nie pamiętam czym dokładnie.
Czytałem gdzieś że celnicy trafili kilkaset par spodni nasączonych dragami, ale już nie pamiętam czym dokładnie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.07.2022, 18:00
To są sposoby które wykryli.. Ileż to rzeczy przeszło i w ilu to sposobach przetransportowali ludzie różne towary.
19.07.2022, 20:42
No owoce to akurat lipa, wydaje się dosyć latwe do wykrycia. Swoją drogą chciałbym wtedy przyjmować dostawę w Biedronce z takimi kokainowymi bananami, to by był ostatni mój dzień w pracy
22.07.2022, 20:06
tak jak piszecie banany itd to szkoda czasu na takie cos bo łatwo wpasc i często takie pakunki przejmują wiem bo mam zioma co tirami jeździ i ma kontrole