Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pregabalina
19.10.2025, 17:40
owszem pregabalina ma właściwości narkotyczne. nie mogę się jednak za bardzo w tej kwestii wypowiedzieć, ponieważ nigdy nie próbowałam. Psychonautwiki podaje takie dawkowanie:
Threshold
50 mg
Light
50 - 225 mg
Common
225 - 600 mg
Strong
600 - 900 mg
Heavy
900 mg +
Threshold
50 mg
Light
50 - 225 mg
Common
225 - 600 mg
Strong
600 - 900 mg
Heavy
900 mg +
19.10.2025, 18:50
(19.10.2025, 14:49)Piotrek8924 napisał(a): To pregabalina ma właściwości narkotyczne?, kiedyś tam mi wciskali zamiast Klonów ale to nie to samo co to.
Masz tu opis zredagowany przez horsii.
https://blog.dopal.org/2024/04/05/pregabalina
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
01.11.2025, 09:33
1k oral już jest fajnie 😊
Nawet 750 mg u mnie na pierwszy raz czułem się zajebiście .
Nawet 750 mg u mnie na pierwszy raz czułem się zajebiście .
04.11.2025, 20:04
Piotrek8924
Zdecydowanie ma potencjał rekreacyjny - stosowałem ją jako lek i jako narkotyk. Co do działania medycznego to szczerze odradzam, bo zejście z niej jest straszne a pozytywny wpływ z czasem zanika (i z musza lekarza do przepisania większej dawki). Ciężko mi sobie wyobrazić, aby mogła być używana doraźnie jako alterantywa benzo, już lepsza byłaby hydroksyzyna, chlorprotixen, czy inny uspokajacz.
Narkotycznie jest to dysocjant, z tym że mniejsze dawki są bardziej euforycznosocjalne, a większe możnaby porównać do DXM, ale z zupełnie innym odcieniem visuali. Warto potestować, bo jest to całkiem przyjemne doznanie (ja miksuje z ziołem, dxm i kofeiną, ale to wymaga już jakiegoś oswojenia się z nimi i wyklarowania swoich preferencji). W głębszych odmętach tego wątku więcej się rozpisywałem na ten temat.
Zdecydowanie ma potencjał rekreacyjny - stosowałem ją jako lek i jako narkotyk. Co do działania medycznego to szczerze odradzam, bo zejście z niej jest straszne a pozytywny wpływ z czasem zanika (i z musza lekarza do przepisania większej dawki). Ciężko mi sobie wyobrazić, aby mogła być używana doraźnie jako alterantywa benzo, już lepsza byłaby hydroksyzyna, chlorprotixen, czy inny uspokajacz.
Narkotycznie jest to dysocjant, z tym że mniejsze dawki są bardziej euforycznosocjalne, a większe możnaby porównać do DXM, ale z zupełnie innym odcieniem visuali. Warto potestować, bo jest to całkiem przyjemne doznanie (ja miksuje z ziołem, dxm i kofeiną, ale to wymaga już jakiegoś oswojenia się z nimi i wyklarowania swoich preferencji). W głębszych odmętach tego wątku więcej się rozpisywałem na ten temat.
04.11.2025, 21:18
Co śmieszniejsze, pregabalina miała być początkowo alternatywą dla alpry 
Co do visuali, ja przy zamkniętych oczach zawsze widzę kilkusekundowe co chwilę zmieniające się urywki czegoś na wzór filmów z nieznajomymi twarzami.
Rzecz jasna przy dawkach uderzeniowych

Co do visuali, ja przy zamkniętych oczach zawsze widzę kilkusekundowe co chwilę zmieniające się urywki czegoś na wzór filmów z nieznajomymi twarzami.
Rzecz jasna przy dawkach uderzeniowych
18.11.2025, 10:34
Odczulem dziwne skutki uboczne stosowania pregabaliny i nie mowie tutaj tylko sytuacji przy zwiększeniu dawki ale przed dluzszy czas - mianowicie dziwne zanikanie czucia najbardziej odczuwalne w rękach - papieros potrafil wypasc sam z siebie kilka razy, uczucie te mogę porównać do tego -
jak by sie zapomnialo ze sie cos trzyma albo lepiej, jak by sie zapomnialo
ze się ma ręce.
były to nawet takie 'rzucania' cos jak spadanie we snie jak sie wystraszymy,
pozniej rozwinely mi sie zaburzenia mioklomiczne ktore po czasie ustaly.
**
. Nie wiem w jaki sposób działa to na neuroprzekaźniki formy bólu czy na zaburzenia snu, odnotowalem po przyjmowaniu tabletek po nich skoki pulsu i ciśnienia co w mojej sytuacji.
Bardzo dziwne odnotowania mam przy stosowaniu tej substancji podczas ciagow amfetaminowych a u mnie to mixa wszystkiego co wpadlo do koszyka. Wiem, że albo leki albo ćpanie ale myśle że to warta do napisania informacja bo można się zdziwić.
Mnie wykręca już kolejny dzień z rzędu, mięśnie spięte jak plandeka na żuku i wszystko napierdziela, spać spałem ale nic się nie zmieniło, dopóki nie skończy mi się to napięcie które powoduje ścisk mięsni to sie nie zmieni bo organizm nie odpocznie, porownam to do tego jak by caly czas cwiczyc na silowni , miesnie w trakcie regeneracji sie budują a ja już ani leżeć ani siedzieć ani chodzić, tragedia, jedynym ratunkiem nitrazepam który dziala rozluzniajoco ale skąd ja to wezme.
** z tego co wyczytalem a akurat o lekach to ja czytam wiecej niz sie pewnie nie jednemu wydaje, ze samo wypadanie z rąk to neuropatia, skoki i rzucania jak spadanie to dysregulacja czegos ale mi to przypomina mioklonie bo kiedys podobnie to sobie zdiagnozowalem ale mioklonie tez sie zdarzaja przy pregabie wiec jest to mozliwe a miks pregaby z amfą to bedzie rowniez skutek miesni, amfa napina pregaba cos pewnie rozluznia jak to na stany lękowe wiec miesnie na pelnej i ja tez bo [u]puls 120+[/u] niezmiennie w dol w ciagu to pewnie 180 dobija.
Jedyny plus to ciśnienie 132/102 dziś puls 126 ale do tego:
- brałem 7x 15mg - teraz już 8szt.
Chlorprotixen - 15mg - 2x2,
Arketis [Paroksetyna] - 20mg - 1x1,
Egzysta [Pregabalina] 150mg - 2x1
Bisocard [lek na ciśnienie] 2.5mg 1x1
nie bezposrednio przed snem, choc nie wiem czy to arketis nie powodowal tego pulsu bo tez go przestawilem z nocy na rano razem z pregablina ktora o pare godzin w tyl i 2h po przebudzeniu.
Pewnie z czasem wszystko ustanie choc nie wiem czy to do konca bezpieczne skutki uboczne [przy stosowaniu jak nalezy] -ale za to mam nauczke zeby nie brac tego i tego w połącczeniu bo jeszcze gorzej sie robi.
jak by sie zapomnialo ze sie cos trzyma albo lepiej, jak by sie zapomnialo
ze się ma ręce.
były to nawet takie 'rzucania' cos jak spadanie we snie jak sie wystraszymy,
pozniej rozwinely mi sie zaburzenia mioklomiczne ktore po czasie ustaly.
**
. Nie wiem w jaki sposób działa to na neuroprzekaźniki formy bólu czy na zaburzenia snu, odnotowalem po przyjmowaniu tabletek po nich skoki pulsu i ciśnienia co w mojej sytuacji.
Bardzo dziwne odnotowania mam przy stosowaniu tej substancji podczas ciagow amfetaminowych a u mnie to mixa wszystkiego co wpadlo do koszyka. Wiem, że albo leki albo ćpanie ale myśle że to warta do napisania informacja bo można się zdziwić.
Mnie wykręca już kolejny dzień z rzędu, mięśnie spięte jak plandeka na żuku i wszystko napierdziela, spać spałem ale nic się nie zmieniło, dopóki nie skończy mi się to napięcie które powoduje ścisk mięsni to sie nie zmieni bo organizm nie odpocznie, porownam to do tego jak by caly czas cwiczyc na silowni , miesnie w trakcie regeneracji sie budują a ja już ani leżeć ani siedzieć ani chodzić, tragedia, jedynym ratunkiem nitrazepam który dziala rozluzniajoco ale skąd ja to wezme.
** z tego co wyczytalem a akurat o lekach to ja czytam wiecej niz sie pewnie nie jednemu wydaje, ze samo wypadanie z rąk to neuropatia, skoki i rzucania jak spadanie to dysregulacja czegos ale mi to przypomina mioklonie bo kiedys podobnie to sobie zdiagnozowalem ale mioklonie tez sie zdarzaja przy pregabie wiec jest to mozliwe a miks pregaby z amfą to bedzie rowniez skutek miesni, amfa napina pregaba cos pewnie rozluznia jak to na stany lękowe wiec miesnie na pelnej i ja tez bo [u]puls 120+[/u] niezmiennie w dol w ciagu to pewnie 180 dobija.
Jedyny plus to ciśnienie 132/102 dziś puls 126 ale do tego:
- brałem 7x 15mg - teraz już 8szt.
Chlorprotixen - 15mg - 2x2,
Arketis [Paroksetyna] - 20mg - 1x1,
Egzysta [Pregabalina] 150mg - 2x1
Bisocard [lek na ciśnienie] 2.5mg 1x1
nie bezposrednio przed snem, choc nie wiem czy to arketis nie powodowal tego pulsu bo tez go przestawilem z nocy na rano razem z pregablina ktora o pare godzin w tyl i 2h po przebudzeniu.
Pewnie z czasem wszystko ustanie choc nie wiem czy to do konca bezpieczne skutki uboczne [przy stosowaniu jak nalezy] -ale za to mam nauczke zeby nie brac tego i tego w połącczeniu bo jeszcze gorzej sie robi.
18.11.2025, 14:49
Szukałem jakiegoś sposobu żeby to przeszło i z dupy [jeszcze pisalem na sb o tym] wziąłem 3 flegaminy na kaszel bromhexini hydrochlordium i przeszło poniekąd, jest o wiele lepiej niż było, może to nie ma związku ale nic innego nie brałem więc warto było wspomnieć.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)