Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po benzo?
16.09.2025, 14:31
Jak to gdzie? Do psychiatry i dobra bajera. Mi przepisuje co miesiąc 3 paczki clona 2mg i 5 paczek rolek 5mg
02.11.2025, 19:17
cebulka do wyboru do koloru
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
04.11.2025, 23:46
Dziczek warto poszukać jakiś legit kanałów telegramowych (akurat na leki raczej nic nie mam) i h2h - trudniej o wyjebkę, ale liczą sobie sporą przebitkę na xanach względem ceny sklepowej. Lepiej znaleźć jakiegoś psychiatrę, który to wypisze a później przedłużać receptę u lekarza pierwszego kontaktu.
05.11.2025, 02:02
Na POZ jest praktycznie zerowa szansa na benzo i to nie w wyniku złej woli lekarzy, tylko odgórnie narzuconych "reguł" przez jakiegoś idiotę, który tym zarządza i kilka razy w roku dostaje pokaźny przelew XMR od producentów gówien w stylu paroksetyny.
U psychiatry na NFZ też coraz rzadziej się zdarza, a chodzić prywatnie po 3 paczki Xana raz na 2 miesiące + sama cena produktu w aptece wychodzi podobnie albo drożej jak kupno na lewo.
Telegramy tylko H2H, ludzie oferujący wysyłkę na Telegramie to w 90% wyjebka.
Jak dobrze poszukacie na Cebuli to można dostać aptekę w całkiem przystępnych cenach.
U psychiatry na NFZ też coraz rzadziej się zdarza, a chodzić prywatnie po 3 paczki Xana raz na 2 miesiące + sama cena produktu w aptece wychodzi podobnie albo drożej jak kupno na lewo.
Telegramy tylko H2H, ludzie oferujący wysyłkę na Telegramie to w 90% wyjebka.
Jak dobrze poszukacie na Cebuli to można dostać aptekę w całkiem przystępnych cenach.
05.11.2025, 02:50
06.11.2025, 13:42
Ja nie mam problemu z benzo, mój psychiatra wypisze mi co tylko chcę. Oczywiście w miarę rozsądku.
Mam też zaświadczenie do przychodni NFZ, tam nie jest tak kolorowo, liczą każdą tabletkę, ale jak minie ustawowych czas też piszą.
Mam też zaświadczenie do przychodni NFZ, tam nie jest tak kolorowo, liczą każdą tabletkę, ale jak minie ustawowych czas też piszą.
25.11.2025, 13:48
Wie ktoś gdzie po nitrazepam? Wszystko dostanę od lekarza tylko nie mój kochany nitrazepam, 4 podejścia do niego robiłem u lekarza w 2 lata i 4 podejścia zakończone porażką

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)