Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
22.08.2025, 13:09
@"Antek991"
Chyba krokodyl, podobnie jak kompot, jest na szczęście reliktem przeszłości. Był tworem desperacji społecznej i łatwiej dostępnych składników do uważenia tego... czegoś. Obecnie inne substancje zajęły niszę, którą wywalczył sobie krokodyl.
Chyba krokodyl, podobnie jak kompot, jest na szczęście reliktem przeszłości. Był tworem desperacji społecznej i łatwiej dostępnych składników do uważenia tego... czegoś. Obecnie inne substancje zajęły niszę, którą wywalczył sobie krokodyl.
22.08.2025, 13:46
Konrad Curze Ziomalu ja pamiętam jak wylała się ta fala krokodyla co tych zdjęć się na oglądałem to narkotyków mi się odechciało...
22.08.2025, 15:31
@"Antek991"
Jeżeli chciałbyś czegoś więcej się dowiedzieć o tym narkotyku, to polecam ten materiał.
Jeżeli chciałbyś czegoś więcej się dowiedzieć o tym narkotyku, to polecam ten materiał.
23.08.2025, 16:39
@"Antek991" Ogólnie polecam video eseje tego twórcy (a akurat jest tam trochę na temat różnych narkotyków) - w bardzo pogłębiony sposób nakreślają historię i rolę w kulturze przeróżnych substancji.
20.09.2025, 04:16
napisałbym że opio, ale już leciało oxykodon, kodeina, tramadol, morfina (ale tylko bombka)
nigdy?
heroina iv
nigdy?
heroina iv
07.11.2025, 21:48
Przykra prawda jest taka, że regularnie biorąc narkotyki z danej grupy, granica substancji, których "nigdy" nie weźmie się będzie stopniowo przesuwana. Raczej mało kto intencjonalnie zaczyna od fenta, ale budując sobie tolerancję na opiaty i wypłukując kręgosłup uzależnieniem w końcu się go weźmie etc.