Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
(09.11.2025, 16:32)Sniffiarz97 napisał(a): Ogółem leków tylko ketrel biorę. Tabletki na ból głowy nie działają na mnie, stoperan nie brałem z kilka lat. Ogółem zdrowy jestem. Chodziło mi o takie mocniejsze wersję typu heroina czy coś, wydaje mi się że jest duże ryzyko uzależnienia fizycznego a to może sprawować duży problem
A to już co innego, chodzi o opioidy, szczególnie mocne opioidy typu heroina. Tak, jest duże ryzyko uzależnienia fizycznego i można ich faktycznie nie zażywać i najlepiej tego nie robić, bo szybko uzależniają fizycznie. To jest możliwe.
09.11.2025, 18:00
EmStO
W Polsce nie da się zrobić leanu - widziałem jakieś przepisy na spolszczony rynek farmaceutyczny, ale wychodziło od cholery różnych syropów i bóg wi czego, aby uzyskać podobną mieszankę co w Stanach... Też ponoć dość niebezpieczny drag jak na mieszankę syropów na kaszel.
W Polsce nie da się zrobić leanu - widziałem jakieś przepisy na spolszczony rynek farmaceutyczny, ale wychodziło od cholery różnych syropów i bóg wi czego, aby uzyskać podobną mieszankę co w Stanach... Też ponoć dość niebezpieczny drag jak na mieszankę syropów na kaszel.
09.11.2025, 18:07
Kiedyś to próbowałem ale huja to dawało nic się nie zgadzało z opisem tego co w stanach robią