Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wypadanie włosów przez branie dragów
10.11.2025, 04:08
Czołem,
odnotowałem widoczne przerzedzenie się włosów, które raczej można w miarę pewnie połączyć z braniem narkotyków (głównie stimy). Nie jest dużym odkryciem, że zażywanie tychże smakołyków wyniszcza organizm i włosy również padają ofiarą tychże zniszczeń. Szukam jakiś sposobów, które mogłyby zminimalizować to przerzedzanie się. Maski, odżywki, olejowanie etc. są mi znane, ale są to raczej długoterminowe metody leczenie włosów, tak interesowałoby mnie coś doraźnego, co powinno być czynione w okresie, w któym biorę.
odnotowałem widoczne przerzedzenie się włosów, które raczej można w miarę pewnie połączyć z braniem narkotyków (głównie stimy). Nie jest dużym odkryciem, że zażywanie tychże smakołyków wyniszcza organizm i włosy również padają ofiarą tychże zniszczeń. Szukam jakiś sposobów, które mogłyby zminimalizować to przerzedzanie się. Maski, odżywki, olejowanie etc. są mi znane, ale są to raczej długoterminowe metody leczenie włosów, tak interesowałoby mnie coś doraźnego, co powinno być czynione w okresie, w któym biorę.
10.11.2025, 07:54
Kup sobie dobry szampon na wypadanie włosów, najlepiej jakis na naturalnych produktach. Stosuj również biotynę+cynk i również witaminy z grupy B (cały stał witamin) ja po używaniu dragów widzę tylko że włosy stają się bardziej tluste, ciężko je ułożyć i są trochę bardziej czarne (pewnie przez to że skóra się łuszczy czy coś) włosy nie wypadają mi przez stimy, na pewno są bardziej łamliwe. Odstaw hardkorowe suple na rzecz tych zdrowych, zobacz różnice czy coś się zmieniło. Generalnie myślę że możesz być w takim wieku że przez testosteron (DHT) wypadają ci włosy a jedno z drugim się nawarstwia
10.11.2025, 08:02
A od brania dragow włosy wypadają ? Mi od lat cały czas rosną i nie zauważyłem bym liniał
10.11.2025, 15:19
Sniffiarz97 Dzięki wielkie za obszerną odpowiedź - postaram stopniowo zastosować się do tych rad. Akurat na ten trop z testosteronem nie wpadłem, ale właściwie miałoby to sens. Do tego dochodzi mój wegetarianizm (czyli braki w witaminie B12 jeżeli pamięć mnie nie myli) i jeszcze jednym z efektów ubocznych lamotryginy, którą biorę, może być wypadanie włosów.
10.11.2025, 17:23
Włosy po stimach mogą być bardziej łamliwe, jeżeli dobrze się odżywisz przez ten czas i nic nie pomoże to tylko wuja teściu i genetyka będzie winny.
10.11.2025, 17:50
a nerki kiedy badales? bo katynony je ladnie oraja, a przewlekle choroby nerek maja wplyw na suchosc, lamliwosc i wypadanie wlosow
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
11.11.2025, 01:35
Dead Nightmares
Od dłuższego cvzasu nie robiłem ani moczu, ani krwi, ani innych tego typu ogólnych badań (bardzo odpowiedzialne w połączeniu z braniem). Wiele rzeczy nie było w stanie mnie zmotywować, aby to w końcu ogarnąć, ale szansa na poprawę stanu moich włosów wydaje się w końcu warta użerania się z tym w przychodni. Dzięki, czy coś, bo tak czy siak to nie zaszkodzi a może pomoże lepiej funkcjnować.
Sniffiarz97
Patrząc po moich rodzicach i innych osobach spokrewnionych to raczej nie powinna być to kwestia genetyki, ale wiadomym jest, że odziedziczona fizjologia lubi robić fikołki... Oby nie, bo już nie grzeszę urodą a na łyso / z dużymi zakolami byłoby jeszcze gorzej.
Od dłuższego cvzasu nie robiłem ani moczu, ani krwi, ani innych tego typu ogólnych badań (bardzo odpowiedzialne w połączeniu z braniem). Wiele rzeczy nie było w stanie mnie zmotywować, aby to w końcu ogarnąć, ale szansa na poprawę stanu moich włosów wydaje się w końcu warta użerania się z tym w przychodni. Dzięki, czy coś, bo tak czy siak to nie zaszkodzi a może pomoże lepiej funkcjnować.
Sniffiarz97
Patrząc po moich rodzicach i innych osobach spokrewnionych to raczej nie powinna być to kwestia genetyki, ale wiadomym jest, że odziedziczona fizjologia lubi robić fikołki... Oby nie, bo już nie grzeszę urodą a na łyso / z dużymi zakolami byłoby jeszcze gorzej.
11.11.2025, 19:15
Konrad Curze
Kup se skrzypovite MEN w tabletkach i szamponik z kofeiną, dorzucasz kapsułki z krzemem z Rossmana i wszystko ci odrośnie, o ile to nie łysienie.
Kup se skrzypovite MEN w tabletkach i szamponik z kofeiną, dorzucasz kapsułki z krzemem z Rossmana i wszystko ci odrośnie, o ile to nie łysienie.
13.11.2025, 23:51
123456789
Właściwie powinienem był użyć terminu peskatarianin, bo ryby dość regularnie jadam... Natomiast co do mięsa to sporadycznie coś zjem, ale staram się mimo wszystko unikać (uzupełniam sobie B12 , bo to jest składnik odżywczy, którego brakuje w diecie bezmięsnej). Poeksperymentuje ze sposobami wskazanymi przez kamratów, przebadam się i przy odrobinie szczęścia to wystarczy.
Właściwie powinienem był użyć terminu peskatarianin, bo ryby dość regularnie jadam... Natomiast co do mięsa to sporadycznie coś zjem, ale staram się mimo wszystko unikać (uzupełniam sobie B12 , bo to jest składnik odżywczy, którego brakuje w diecie bezmięsnej). Poeksperymentuje ze sposobami wskazanymi przez kamratów, przebadam się i przy odrobinie szczęścia to wystarczy.