Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ciri
10.11.2025, 16:14
Cześć,
tu Ciri: kobieta, 41 lat, PL. Obserwuję od jakiegoś czasu i chyba dojrzałam do podzielenia się swoimi doświadczeniami.
tu Ciri: kobieta, 41 lat, PL. Obserwuję od jakiegoś czasu i chyba dojrzałam do podzielenia się swoimi doświadczeniami.
10.11.2025, 16:30
Czesc tu forsik,1910latek, fan lefków i tygrysów, fajnie ze dojrzalas lepiej pozno niz wcale,zapraszamy na czat brakuje nowych mordeczek
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
10.11.2025, 19:31
Cześć, jestem Maurycy, lat ponad 20.
Lubię grać w szachy i ćwiczyć pamięć.
Interesuję się całkami i dziewczyną kolegi Marka, Adrianną.
W życiu płakałem tylko dwa razy.
Raz kiedy wyżej wymieniona Adrianna przestała być wolna, a drugi kiedy jechałem rowerem i jaja wkręciły mi się w szprychy.
Pozdrawiam.
Lubię grać w szachy i ćwiczyć pamięć.
Interesuję się całkami i dziewczyną kolegi Marka, Adrianną.
W życiu płakałem tylko dwa razy.
Raz kiedy wyżej wymieniona Adrianna przestała być wolna, a drugi kiedy jechałem rowerem i jaja wkręciły mi się w szprychy.
Pozdrawiam.
12.11.2025, 14:47
SIEMA
CiRi
witam na najbardziej poyebanym forum we wszechświecie...
spotkasz tu wielu kulturLARNYch ludzi... z pasją oraz bogatym doświadczeniem życiowym
życzę owocnej konwersacji , zdrowia po "witaminkach" oraz dystansu do wielu rzeczy, które tu jeszcze zobaczysz
CiRi
witam na najbardziej poyebanym forum we wszechświecie...
spotkasz tu wielu kulturLARNYch ludzi... z pasją oraz bogatym doświadczeniem życiowym

życzę owocnej konwersacji , zdrowia po "witaminkach" oraz dystansu do wielu rzeczy, które tu jeszcze zobaczysz

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)