Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
w**.juklisl*b.**m
13.11.2025, 17:54
Poszło 200mg sniff thozalinone
Piecze jak sam skurwysyn. Więc chyba bombka tutaj wskazana, zresztą tak też pisze na stronie Vendora. Ale ja zawsze sniff preferuje więc chciałem to też w taki sposób sprawdzić.
Działanie hmmm
Lekkie pobudzenie, chęć do rozmowy, takie uczucie dziwne na głowie ale przyjemne takie ciepło jakby.
Obraz inny , lekko rozmazany. Źrenice powiększone ale bez przesady.
Spływa ujowy, bo aż piecze po gardle.
Spocone, ciepłe dłonie.
Libido? Nie odczuwam zmiany.
Jestem obudzony, a byłem przyjebany. Więc działa.
Spróbuję oral ale już nie dziś bo chce się wyspać.
Jutro 300mg oral.
Trzymalo tak z 3-4h nawet. Nie było wow ale też nie było nieaktywne. No kurde takie coś innego ale najbliżej w stronę Amfy.
Dziwi mnie tylko dzisiejsze samopoczucie. Bo spałem całą noc.
Czuję się dziwnie, lekko kreci mi się w głowie, biegunka. Zjadłem clona. Ale na głowie nadal dziwnie. No nie czuje się tak jak każdego dnia.
Nie ma tragedii ale jest coś nie teges. Może to akurat nie przyczyna tej substancji no ale dziwnie że taki przypadek..bo co rano czułem się ok. Nie wiem.
Tusi zajebiste i mocno aktywne już od 50-80mg robilo robotę.
Słaba stymulacja , euforie można było odczuć i to dość wyraźnie. Ale pierwsze skrzypce grała psychodela. Dysocjant z tego słaby.
Żadnych krzywych jazd czy problemów fizycznych.
Muzyka bardzo fajnie wpada w ucho, towarzyskie to bardzo. Bo duże chęci na rozmowę są i kontakt z innymi osobami.
150mg sniffem dało już mocna bombę i więcej nie przekraczałem. Czas działania około 3h + zejście lekkie . Zjazdu nie odczułem. Spać można normalnie gdy już puści fazka. Nie jest to jakiś masakrator ale przyjemna substancja i fajnie czas można na tym spędzić.
Pewnie wyższe dawki dały by tutaj lotkę bez trzymanki ale jakoś nie miałem ochoty na takie mocne doznania tym razem.
Ogólnie polecam bo aktywne jest i na potencjał 👌🏼
Piecze jak sam skurwysyn. Więc chyba bombka tutaj wskazana, zresztą tak też pisze na stronie Vendora. Ale ja zawsze sniff preferuje więc chciałem to też w taki sposób sprawdzić.
Działanie hmmm
Lekkie pobudzenie, chęć do rozmowy, takie uczucie dziwne na głowie ale przyjemne takie ciepło jakby.
Obraz inny , lekko rozmazany. Źrenice powiększone ale bez przesady.
Spływa ujowy, bo aż piecze po gardle.
Spocone, ciepłe dłonie.
Libido? Nie odczuwam zmiany.
Jestem obudzony, a byłem przyjebany. Więc działa.
Spróbuję oral ale już nie dziś bo chce się wyspać.
Jutro 300mg oral.
Trzymalo tak z 3-4h nawet. Nie było wow ale też nie było nieaktywne. No kurde takie coś innego ale najbliżej w stronę Amfy.
Dziwi mnie tylko dzisiejsze samopoczucie. Bo spałem całą noc.
Czuję się dziwnie, lekko kreci mi się w głowie, biegunka. Zjadłem clona. Ale na głowie nadal dziwnie. No nie czuje się tak jak każdego dnia.
Nie ma tragedii ale jest coś nie teges. Może to akurat nie przyczyna tej substancji no ale dziwnie że taki przypadek..bo co rano czułem się ok. Nie wiem.
Tusi zajebiste i mocno aktywne już od 50-80mg robilo robotę.
Słaba stymulacja , euforie można było odczuć i to dość wyraźnie. Ale pierwsze skrzypce grała psychodela. Dysocjant z tego słaby.
Żadnych krzywych jazd czy problemów fizycznych.
Muzyka bardzo fajnie wpada w ucho, towarzyskie to bardzo. Bo duże chęci na rozmowę są i kontakt z innymi osobami.
150mg sniffem dało już mocna bombę i więcej nie przekraczałem. Czas działania około 3h + zejście lekkie . Zjazdu nie odczułem. Spać można normalnie gdy już puści fazka. Nie jest to jakiś masakrator ale przyjemna substancja i fajnie czas można na tym spędzić.
Pewnie wyższe dawki dały by tutaj lotkę bez trzymanki ale jakoś nie miałem ochoty na takie mocne doznania tym razem.
Ogólnie polecam bo aktywne jest i na potencjał 👌🏼
24.11.2025, 10:29
To Thozalinone jest słabe..ale coś tam działa. Zależy jaką masz tolerke. Ale jak walniesz w nos to łezka poleci aua 😁
Sniff 200-300mg
Oral 400-500mg
Tak to u mnie wyglądało przy maksach
Sniff 200-300mg
Oral 400-500mg
Tak to u mnie wyglądało przy maksach
28.11.2025, 15:15
Lekkie pobudzenie i było czuć lekką też euforie. Libido. Bez zmian
Przy sniffie Tylko stymulacja i krótsze działanie
Przy sniffie Tylko stymulacja i krótsze działanie
01.12.2025, 07:56
dawki tusii 80-150 mg te mniejsze wywolaly u mnie poczucie spokoju lekka stymulacja zarazem radosc i chec zrobienia czegos. substacnja wlsama w sobie przyjazna do zarzywania metoda do nosa. dawki okolo 150mg to juz petarda prawdziwy szok wjazd do 10 minut efekty specjalne poczatkowo lekknie zawroty w glowie przechodzace ciarki po calym ciele czulem sie jak bym zazyl mdma czulem jak uruchamiaja sie receptory dopaminy i seritoniny . czulem tez pobudzenie oraz lekka dysocjacje w tle . ogladalem serial star trek czylem sie jak bym tam byl. Cale doswiadczenis trwalo jakies 3 moze 4 godziny. Zauwazylem pod koniec tripu bol glowy, ktory przeszkadzal mi bym zasnal ale sie udalo . rano wstalem wypoczety choc trochd zakrecony ale sniadanie i zielona herbata postawila mnie na nogi

![[Obrazek: IMG-0118.jpg]](https://i.ibb.co/0WRn2pT/IMG-0118.jpg)