Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
12.11.2025, 21:31
Jakby kto pytał, High-LifeMarket odpisał mi z rana, że wszystko ok, więc poszło kolejne zamówienie.
Używajcie https://privnote.com, a dostaniecie odpowiedź.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
12.11.2025, 21:54
(12.11.2025, 21:31)Czeslawo napisał(a): Jakby kto pytał, High-LifeMarket odpisał mi z rana, że wszystko ok, więc poszło kolejne zamówienie.
mi też rano odpisał, ze dostane dzis pake
niestety na mailu sie skonczylo, paki jak nie bylo tak nie ma
".....Życie jest jak film....... Requiem dla snu, Trainspotting...."
Rogal DDL (DziwkiDragiLasery)
Rogal DDL (DziwkiDragiLasery)
12.11.2025, 22:07
ChemicznyAli84
Dzień się jeszcze nie skończył.
Może w nocy Ci napiszę, skrobnij jeszcze raz maila, jeśli chcesz się upewnić.
Dzień się jeszcze nie skończył.
Może w nocy Ci napiszę, skrobnij jeszcze raz maila, jeśli chcesz się upewnić.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
12.11.2025, 22:49
spoko, kody już nie raz wleciały po północy - więc luz... 
[ co nie znaczy, że mogą wlecieć jutro po południu czy też późnym wieczorem ]
ale tak jak pisałam "dajcie MU szanse" do piątku na spokojnie
no ja nie pamiętam by ktoś opłaconej paki nie dostał - chyba że wynikły problemy z niedopłatą czy też dziwnymi akcjami z serwerem
( a były ostatnio stąd ma nowego maila )

[ co nie znaczy, że mogą wlecieć jutro po południu czy też późnym wieczorem ]
ale tak jak pisałam "dajcie MU szanse" do piątku na spokojnie

no ja nie pamiętam by ktoś opłaconej paki nie dostał - chyba że wynikły problemy z niedopłatą czy też dziwnymi akcjami z serwerem
( a były ostatnio stąd ma nowego maila )
13.11.2025, 01:54
Paczki latają na bieżąco, święto we wtorek popsuło nasze regularne działania, stąd jest ewentualny dodatkowy dzień oczekiwania. Dodatkowo, jak już informujemy o przewidywanym dniu odbioru, to jest to nasza dobra wola, dla bezpieczeństwa komunikacja dot. zamówień powinna być zredukowana możliwie jak najbardziej. Warto też zauważyć, że jest to tylko przewidywany dzień, bo to nie my obsługujemy blaszaka własnoręcznie.
13.11.2025, 19:00
Czyli jeśli zamówiłem w Poniedziałek to jutro nie ma szans na dostawę, i w weekend mogę sobie tynk ze ścian wciągać, tak?
Co chwilę kurwa coś... Zauważyliście jak Ci wszyscy "generałowie" kapitany" "kierowniki" i reszta beneficjentów nagród za pisanie gówno postów broni zawsze vendorów? U nich nigdy nie ma problemów "paki latają" "super kontakt", żałosne kurwa.
Co chwilę kurwa coś... Zauważyliście jak Ci wszyscy "generałowie" kapitany" "kierowniki" i reszta beneficjentów nagród za pisanie gówno postów broni zawsze vendorów? U nich nigdy nie ma problemów "paki latają" "super kontakt", żałosne kurwa.
13.11.2025, 21:57
Hamuj pięty. Vendor jest zaufany a to nie branża z żelkami owocowymi.
Nieważna jest ranga, kazdy dostawał to co zamawiał zawsze. Sam czekam za paczką ale rozumiem że zdarzają sie obsuwy.
Ciśnienie nie jest dobrym doradcą
Nieważna jest ranga, kazdy dostawał to co zamawiał zawsze. Sam czekam za paczką ale rozumiem że zdarzają sie obsuwy.
Ciśnienie nie jest dobrym doradcą