Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
kolekcja fors
01.11.2025, 19:31
dodam ze jestem po testach z vapo i niestety niespelnia moich wymagan,hasz wiadomo z tylu z lufy ogien dalej od lufy trzymamy podgrzac i ciagnac,fenix jest cienki
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
01.11.2025, 20:39
niema co gadac trzeba stestowac gadac mozna duzo trzeba samemu zobaczyc jak to
04.11.2025, 16:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2025, 16:52 przez Forsik1910.)
jestem w trakcie testow tych pigul dla zainteresowanych napisze pare zdan
przerwa od rc pol roku trawa i alko tylko,wczoraj zaladowane 130mg mdma pigula na pol potem pol dorzutka (lacznie 250mdma),palone w miedzy czasie byl haszyk i pite zubrówka biala oczywiscie,wjechalo mocno muzyka brzmi swietnie ,ja sobie lerze i slucham popalajac haszyk co jakis czas dla mnie baja.
lalalalala
przerwa od rc pol roku trawa i alko tylko,wczoraj zaladowane 130mg mdma pigula na pol potem pol dorzutka (lacznie 250mdma),palone w miedzy czasie byl haszyk i pite zubrówka biala oczywiscie,wjechalo mocno muzyka brzmi swietnie ,ja sobie lerze i slucham popalajac haszyk co jakis czas dla mnie baja.
lalalalala
13.11.2025, 16:16
Co : 4mmc
Od : Mefek
Ile : duzo
w trakcie testow oczywiscie z cebulki jest ,zapach jest mocny wyczwalny kruszy sie ladnie nie strzela,jest troche mokry,wysylka szybka pakowanie do poprawy testujemyyy
![[Obrazek: IMG-20251113-153000134-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/TMLSsYhW/IMG-20251113-153000134-HDR.jpg)
DarkSonia podoba ci sie ?
Od : Mefek
Ile : duzo
w trakcie testow oczywiscie z cebulki jest ,zapach jest mocny wyczwalny kruszy sie ladnie nie strzela,jest troche mokry,wysylka szybka pakowanie do poprawy testujemyyy
![[Obrazek: IMG-20251113-153000134-HDR.jpg]](https://i.ibb.co/TMLSsYhW/IMG-20251113-153000134-HDR.jpg)
DarkSonia podoba ci sie ?
14.11.2025, 11:09
Zyje zostal odparowany na kartce oczywiscie waga poszla w dol,spor zostal zalorzony,nic nie bylo opisane ze jest w takim stanie towar wiec tez nie moja wina do huja.
Oczywiscie pan Mefek zostanie opisany tutaj z sytuacja ktora mnie spotkala przyda sie dla innych.
Chciialem przyoszczedzic na fajki to mam kurva
*Podsmiehujki co ja kupilem wgl smichy chichy na czacie piszscie a nie tu,laczcie sie ze mnom w bulu
2.jakbyscie wy nigdy nie kupili przez pomylke gorszego towaru lol pozdro
Oczywiscie pan Mefek zostanie opisany tutaj z sytuacja ktora mnie spotkala przyda sie dla innych.
Chciialem przyoszczedzic na fajki to mam kurva
*Podsmiehujki co ja kupilem wgl smichy chichy na czacie piszscie a nie tu,laczcie sie ze mnom w bulu
2.jakbyscie wy nigdy nie kupili przez pomylke gorszego towaru lol pozdro
14.11.2025, 11:49
Forsik1910 kurwa ******** jeden zbolały
ale ja Ci dobrze radziłam, troche dla śmiechu to było, ale takich sortów się po prostu NIE ŁYKA a ty mnie minusujesz za to? ty weśś sie ogarnij
no co za typ zbolały haha
forsik tam wszystko ok pod deklem?
najebałeś się jakimś "niedojebannym" ketonem i się teraz wyżywasz czy jak?
przecież Cię ostrzegałam że będzie chujowo PO zabawie... czego nie zrozumiałeś?
ale ja Ci dobrze radziłam, troche dla śmiechu to było, ale takich sortów się po prostu NIE ŁYKA a ty mnie minusujesz za to? ty weśś sie ogarnij

no co za typ zbolały haha

forsik tam wszystko ok pod deklem?
najebałeś się jakimś "niedojebannym" ketonem i się teraz wyżywasz czy jak?
przecież Cię ostrzegałam że będzie chujowo PO zabawie... czego nie zrozumiałeś?
14.11.2025, 19:22
DarkSonia oprócz oczyszczania heksenu stała się już specjalistką od określania jakości mefedronu na podstawie wyglądu?
Cholera, jak ten czas szybko leci.
Cholera, jak ten czas szybko leci.