Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
13.11.2025, 13:27
dobra, z tego co widzę mefik wrócił na karty menu...
nie ma info czy to cuś nowego, czy ta sama piekarnia ...
więc...
nie ma info czy to cuś nowego, czy ta sama piekarnia ...
więc...
16.11.2025, 08:40
DarkSonia
Mój ziomek brał ostatnio tego mefa dostal chyba nowy wypiek bo z tego co pamietam poprzedni był inny .
Nawet miał okazje skosztować i dość fajnie wypadl bo było to aby jedna lajka 300mg to za wiele nie powiem .
A z tego co wiem od niego to fajnie się bawili i chwała sobie go 😎
Mój ziomek brał ostatnio tego mefa dostal chyba nowy wypiek bo z tego co pamietam poprzedni był inny .
Nawet miał okazje skosztować i dość fajnie wypadl bo było to aby jedna lajka 300mg to za wiele nie powiem .
A z tego co wiem od niego to fajnie się bawili i chwała sobie go 😎
16.11.2025, 19:51
Za to moje ziomki stwierdzili że koło mefa to nawet nie leżało. Zwykły chlor pokroju trójki i nic poza tym
16.11.2025, 20:43
Lkupczyk12
Ciekawe...
Gdybyś zapytał o najlepszego zjadacza chlorów na forum, to pewnie często wymienialiby mnie.
A według mnie to koło chlora nie leżało...
Ciekawe...
Gdybyś zapytał o najlepszego zjadacza chlorów na forum, to pewnie często wymienialiby mnie.
A według mnie to koło chlora nie leżało...
17.11.2025, 16:13
Moi powiedzieli podobnie a nawet gorzej, bo gorsze niż 3cmc z ulicy. Pozostaje pogratulować każdemu, kto pisząc w tym wątku dostał mefedron. Jak to wyjaśnić, chyba po prostu k. magia.
17.11.2025, 17:04
laro
Chlory są dla delikwentów z receptorami wypalonymi do tego stopnia, że nic innego ich nie klepie.
Walisz chlory i bierzesz się za ocenę mefedronu?
Żeby to rzetelnie ocenić potrzebowałbyś dobrych 3-6 miesięcy regeneracji na wodzie z ogórków, rosole i witaminach
Nie wiem jaki jest sort od Esco, ale wiem, że mefedron osoby, które zażywają ROZSĄDNIE i nie za często klepie wybornie.
Chlory są dla delikwentów z receptorami wypalonymi do tego stopnia, że nic innego ich nie klepie.
Żeby to rzetelnie ocenić potrzebowałbyś dobrych 3-6 miesięcy regeneracji na wodzie z ogórków, rosole i witaminach

Nie wiem jaki jest sort od Esco, ale wiem, że mefedron osoby, które zażywają ROZSĄDNIE i nie za często klepie wybornie.
17.11.2025, 17:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2025, 18:08 przez laro.
Powód edycji: dodanie zdania
)
(17.11.2025, 17:04)doxyou napisał(a): laro
Jesteś upośledzony, czy po prostu głupi?
Co Ty możesz wiedzieć co ja wale czy nie wale, zakładasz coś z góry i niestety się pomyliłeś, obrażając mnie sam o sobie wystawiasz ocenę.
Nie wiesz jaki jest sort od Esco to po co się wypowiadasz, nic nie wnosi Twoja nietrafiona wiadomość.
18.11.2025, 01:12
Sytuacja się pewnie wyklaruje wraz z przybyciem paczek z nagrodami za aktywność (raczej ktoś wziął klasyczny mefedron) i potencjalnymi kolejnymi zamówieniami. Z towarem od Escobara sporadycznie zdarzały się problemy (czasami mogło dojść do wysłania złej substancji - może to się wydarzyło) i raczej warto byłoby próbować wyjaśniać kwestię z samym Vendorem.
18.11.2025, 08:29
Powtórze się, próbowałem, miał wyjebane na to, dowiedziałem się, że taki teraz jest mefedron i to nie skep z mefedronami, gdzie wybiera się jaki ma być, dlatego wole napisać, aby ostrzec innych, że takie sytuacja miała miejsce, prawie 25g poszło do kibla bo nikt tego nie chciał, i jak widzę, nie tylko mnie spotkała taka sytuacja jak da się przeczytać w wątku.
(16.11.2025, 19:51)Lkupczyk12 napisał(a): Za to moje ziomki stwierdzili że koło mefa to nawet nie leżało. Zwykły chlor pokroju trójki i nic poza tym
siema
Prośba o kontakt na maila w tej sprawie do mnie pablo@escobarstore.com nie mam żadnych złych opinii na temat 4mmc, wyjaśnimy sprawe o ile kupiliście u mnie 4mmc
(17.11.2025, 16:13)laro napisał(a): Moi powiedzieli podobnie a nawet gorzej, bo gorsze niż 3cmc z ulicy. Pozostaje pogratulować każdemu, kto pisząc w tym wątku dostał mefedron. Jak to wyjaśnić, chyba po prostu k. magia.
siema
Prośba o kontakt na maila w tej sprawie do mnie pablo@escobarstore.com nie mam żadnych złych opinii na temat 4mmc, wyjaśnimy sprawe o ile kupiliście u mnie 4mmc