Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania
10.11.2025, 09:41
Ja to zawsze jakis nabiał typu kefir, maślanka, jogurty, owoce i zupki chińskie xD
10.11.2025, 12:08
szklanka wody + 30g bialka wpc - uzupelnia bialko
2 foxy 9% - uzupelnia wegle i kcal
moje ulubiene
2 foxy 9% - uzupelnia wegle i kcal
moje ulubiene
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
15.11.2025, 19:13
Jeśli walisz bombki to jogurt przed i po to podstawa. Łatwo przełknąć i strawić.
16.11.2025, 21:19
Ja staram się przed zjeść coś tłustego i sytego, a w trakcie jeść jakieś jogurty.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.11.2025, 00:04
Kolejnym moim pomysłem (który będzie testowany przy okazji najbliższych ekscesów) byłby ryż na słodko. Ma taki urok, że komponuje się z nim wiele różnych składników i można je dobrać w zależności od preferencji i potrzeb organizmu np. nabiał (wielokrotnie wspominane jogurty), cynamon, jabłko, banan, kakao, dżem, miód / inny zdrowawy słodzik (oczywiście nie wszystko na raz) etc.
17.11.2025, 11:01
(17.11.2025, 00:04)Konrad Curze napisał(a): Kolejnym moim pomysłem (który będzie testowany przy okazji najbliższych ekscesów) byłby ryż na słodko. Ma taki urok, że komponuje się z nim wiele różnych składników i można je dobrać w zależności od preferencji i potrzeb organizmu np. nabiał (wielokrotnie wspominane jogurty), cynamon, jabłko, banan, kakao, dżem, miód / inny zdrowawy słodzik (oczywiście nie wszystko na raz) etc.
Ryż zawsze top. Fajna opcja jest też potrzymać surowy w mleku naturalnym albo roślinnym i później podgotować jak na sushi. Przyprawy, masełko, można topa 🥦dorzucić. Smacznego
17.11.2025, 13:58
Dawno nie jadłem ryżu na słodko i aż mi ślinka pociekła. Też uważam, że to byłby zajebisty posiłek do konsumpcji chemikaliów.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.11.2025, 17:23
Co prawda to prawda.
Aczkolwiek ja nigdy nie dorzucam żadnych przypraw ani dodatków bo bym tego nie przełknął.
Ryż jest tak dobrym wyjściem podczas zażywania, właśnie dlatego, że praktycznie nie ma smaku i nie puchnie w gębie.
Aczkolwiek ja nigdy nie dorzucam żadnych przypraw ani dodatków bo bym tego nie przełknął.
Ryż jest tak dobrym wyjściem podczas zażywania, właśnie dlatego, że praktycznie nie ma smaku i nie puchnie w gębie.
17.11.2025, 18:25
A nie będzie się uporczywie przyklejał do zębów? Ja po ćpaniu mam tak, że jak próbuję coś jeść to mi się wszystko do nich i do dziąseł przykleja, że idzie kurwicy dostać żeby to wszystko odgarnąć.