Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
18.11.2025, 12:16
Działamy nad przywróceniem działania strony - niestety pojawił się jakiś kolega co próbuje wyłudzić $ za zaprzestanie ataków. My oczywiście nie ulegniemy 
Wczoraj sprawnie się uwinęliśmy i byliśmy w stanie zabezpieczyć wysyłkę większości lokalnych zamówień. Zamówienia mniej lokalne będą wymagały dłuższego oczekiwania.
Chcę dodać, że zależy nam na powrocie do stabilnej działalności tak samo jak wam - musimy tylko przeskoczyć te kilka kłód jakie nam są podkładane bez przerwy.

Wczoraj sprawnie się uwinęliśmy i byliśmy w stanie zabezpieczyć wysyłkę większości lokalnych zamówień. Zamówienia mniej lokalne będą wymagały dłuższego oczekiwania.
Chcę dodać, że zależy nam na powrocie do stabilnej działalności tak samo jak wam - musimy tylko przeskoczyć te kilka kłód jakie nam są podkładane bez przerwy.
18.11.2025, 12:51
spoko dacie rade a z paczkami no ja juz odebralem jakas godzine dwie temu w sobote na stronie zmowilem wiec w sumie norma drugi dzien roboczy ale to tak pisze dla tych co sie martwia a juz zamowili
...Ujrzałem Boga W Prochach I Się Nawróciłem ... Przy Ruletce Życia Nadal Zimny Sukinsyn ...Dziedzina Melanż , Nie Raz Aż Za Wiele Tak Się Godnie Wyśpię Jak Se Pościele , Zawodowsko Czy Mistrzowsko Nie Ważny Sposób Żyć Beztrosko...
18.11.2025, 13:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.11.2025, 13:27 przez ChemicznySpokuj.)
zawsze sie ktos znajdzie taki co chce i kombinuje jak wyludzic nie ten pierwszy i niestety pewnie nie ostatni ludzie juz tacy sa sam nie wezmie a innym nieda ,prochy nie sa zle zli sa ludzie ktorzy po nich odpierdalaja ale ćpać trzeba umieć i nie każdy się do tego nadaje niestety tego kto sie nadaje nie da sie ustalic w teori to mozna tylko w praktyce ze czas pokazuje kto daje rade a kto sie nie nadaje
pochwale sie przy okazji , juz rozkruszylem i przepakowalem byl 1 krysztal poltorej godz temu odebrane
pochwale sie przy okazji , juz rozkruszylem i przepakowalem byl 1 krysztal poltorej godz temu odebrane
...Ujrzałem Boga W Prochach I Się Nawróciłem ... Przy Ruletce Życia Nadal Zimny Sukinsyn ...Dziedzina Melanż , Nie Raz Aż Za Wiele Tak Się Godnie Wyśpię Jak Se Pościele , Zawodowsko Czy Mistrzowsko Nie Ważny Sposób Żyć Beztrosko...
18.11.2025, 15:21
Wygląda na to, że problemy wynikają z awarii cloudflare - serwisu, z którego korzysta około 20% internetu. Komunikacja poprzez privnote będzie niemożliwa dopóki awaria trwa - na zaległe wiadomości odpowiemy gdy będzie możliwość.
Na ten moment polecamy korzystać z temp.pm.
Jak się wali, to wszystko na raz
18.11.2025, 15:21
Vendor po prostu jesli wychodza jakies problemy bez problemowmozna sie dogadac
Paki lataja po prostu expres
Chyba to zostanie moj ulubiony V
Na dniach wystawie opinie kety
Paki lataja po prostu expres
Chyba to zostanie moj ulubiony V
Na dniach wystawie opinie kety
18.11.2025, 18:24
Jestem pewien, że to było moje ostatnie zamówienie.
Na razie nie otrzymaliśmy odpowiedzi.
Na razie nie otrzymaliśmy odpowiedzi.
19.11.2025, 01:07
(18.11.2025, 15:21)High-LifeMarket napisał(a): Wygląda na to, że problemy wynikają z awarii cloudflare - serwisu, z którego korzysta około 20% internetu. Komunikacja poprzez privnote będzie niemożliwa dopóki awaria trwa - na zaległe wiadomości odpowiemy gdy będzie możliwość.
Doceniam naszą stałą i niezawodną współpracę. Widząc, że dostawy dla innych Partnerów poszły gładko, proszę Was o priorytetowe potraktowanie mojego zamówienia 1910.
Kluczowe jest, abyście nadali przesyłkę jeszcze dzisiaj. Moi klienci już czekają, a brak wysyłki dziś uniemożliwi zagwarantowanie dostawy w piątek.
Wysłałem Wam wiadomość z sugestiami logistycznymi.
Jestem maksymalnie elastyczny, byle tylko transakcja została zamknięta dziś.
Dzięki za szybką, proaktywną pomoc!
Pozdrawiam, ,🤝🤝
Sincerely & Best regards

![[Obrazek: 123.webp]](https://i.ibb.co/KZDqsn2/123.webp)