Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina
17.10.2025, 09:58
Ketaminka fajna rzecz, na Wiki napisane że lek na depresję czy coś takiego. Słyszeliście o tym że można nabawić się ketaminowego zapalenia pecherza? Osoby co zbyt często stosują np kilka razy w miesiącu
17.10.2025, 13:31
Sniffiarz97
W Kanadzie ketamina jest dość popularna, rzeczywiście czytałem, że przy ostrym ćpaniu uszkadza drogi moczowe…
Sniffy "urywają nosy” keta co innego…
W Kanadzie ketamina jest dość popularna, rzeczywiście czytałem, że przy ostrym ćpaniu uszkadza drogi moczowe…
Sniffy "urywają nosy” keta co innego…
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
to sie nazywa 'ketamine cystitis' i tyczy sie długotrwałego używania, wielomiesięcznego, po kilka gramów, jak nie więcej.
i to sie nie tyczy tylko ketaminy tylko wszystkich arylcykloheksylamin, a ketaminy najabrdziej bo jest najpowszechniejsza i ma wysokie dawkowanie, jedno z najwyższych z tej grupy.
jak ktos sie bardzo tego boi, to niech sie chwyci za inne arylki, takie które maja mniejsze dawkowanie, to wystawia pęcherz na mniejsze ilosci.
kluczem jest nie napierdalać jak opętany w ciagach nie wiadomo jakich,tak jak mega wjebani alfiarze wala alfy
i to sie nie tyczy tylko ketaminy tylko wszystkich arylcykloheksylamin, a ketaminy najabrdziej bo jest najpowszechniejsza i ma wysokie dawkowanie, jedno z najwyższych z tej grupy.
jak ktos sie bardzo tego boi, to niech sie chwyci za inne arylki, takie które maja mniejsze dawkowanie, to wystawia pęcherz na mniejsze ilosci.
kluczem jest nie napierdalać jak opętany w ciagach nie wiadomo jakich,tak jak mega wjebani alfiarze wala alfy
19.11.2025, 14:07
Escobar od jakiegoś czasu nie ma kety na stanie, a Highlife chwilowo nieczynny. Skąd brać ketę? Jakiś sprawdzony vendor do polecenia?
19.11.2025, 20:37
(21.09.2025, 23:38)doxyou napisał(a): Nawet mniej niż 8,99, definiujesz ludzi na podstawie zasobności portfela?Widzę, że Ty totalnie odklejony jesteś.....
Ciekawe
A "znawcą" nie jest przypadkiem gość, który stwierdza, że wie z czym kokainę mieszał człowiek, który zmarł jeszcze zanim Ty się urodziłeś?
Czy hexen był na rynku kiedy Escobar handlował kokainą? (XD)
Chyba, że mowa o forumowym vendorze...
Nie przypominam sobie, żeby kokaina była w ofercie u Esco.
Idź już na dopka diabeł.
Pisze o Pablo Escobarze....... nie naszym Vendorze 🤦🏻
30.11.2025, 10:56
Ketamine fajna fajny odpływ od rzeczywistości fajnie SB zrobić kino domowe w domu i kminic jaki bd koniec hehehe jak dla mnie najlepsze dyso było mxp to keta na 2 miejscu
miałem sorcik od jednego z zaufanych vendorow w postaci igiełek . Z tym pęcherzem też trzeba uważać bo potem problemy ale czy to prawda ? Jeszcze do tego nie doszedłem. Najlepiej z kimś SB posiedzieć i coś pooglądać i rozkminkac
miałem sorcik od jednego z zaufanych vendorow w postaci igiełek . Z tym pęcherzem też trzeba uważać bo potem problemy ale czy to prawda ? Jeszcze do tego nie doszedłem. Najlepiej z kimś SB posiedzieć i coś pooglądać i rozkminkac