Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
14.11.2025, 17:09
(13.11.2025, 15:22)S-N napisał(a): nie wiem Jak Długo mam trzymać pieniążki aby nowe produkty zawitały, Andrzejki się zbliżają
Podejrzewam, że szybciej ponownie zagości nowy Hexen, niż nowości z tych list, ale Wyrocznią Delficką nie jestem, więc wiesz.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
14.11.2025, 18:24
póki co fajnie by było jakby 3MMC wróciło na stan...
to mówię ja ... mefedroniara
to mówię ja ... mefedroniara
1.Pentadron w krysztale!
2.MDPHP FREEBASE.
3. Syntetyczna kokaina autorskiej Waszej produkcji wysokiej jakości, która by miała raczej funkcjonalny profil działania SNDRI i nadawała by się do mikro dozowania przy nauce czy pracy, tak żeby dawała w kurwę napęd i motywacje, spix i poprawę taktyk, ale była tak jakby nie aż na tyle dopaminergiczna żeby ta bania po prostu była do życia, ludzi, pracy, nauki.
No bo przecież ta cała chemią badawcza jaką się pasjonujemy to są tylko jebane Czasoumilacze, narkotyki, albo dizajnerskie dragi.
Brakuje produktu o fajnym SNDRI profilu działania, takim fake Coco jakby, ale z dedykacją. I żeby to np. było drogie, ale umożliwiało pracować i robić hajs. Czy po prostu podratować psychiki przez potencjał antydepresyjny stymulantów.
Kurwa coś jak synka kajne Kolumbia ale ten od chemcentrum tylko że waszej produkcji i w ogóle że było euforyczne ale i speatowało tak jak koks nie ten sldr Einstein działania tylko żeby kurwa to było z granicą taką tak jak oni mają że strong i zwykłą że jedna do pracy a druga żeby wypierdalała euforycznie nie no bo jakby nie patrzeć to te wszystkie rc-ki to są narkotyki mocne.
2.MDPHP FREEBASE.
3. Syntetyczna kokaina autorskiej Waszej produkcji wysokiej jakości, która by miała raczej funkcjonalny profil działania SNDRI i nadawała by się do mikro dozowania przy nauce czy pracy, tak żeby dawała w kurwę napęd i motywacje, spix i poprawę taktyk, ale była tak jakby nie aż na tyle dopaminergiczna żeby ta bania po prostu była do życia, ludzi, pracy, nauki.
No bo przecież ta cała chemią badawcza jaką się pasjonujemy to są tylko jebane Czasoumilacze, narkotyki, albo dizajnerskie dragi.
Brakuje produktu o fajnym SNDRI profilu działania, takim fake Coco jakby, ale z dedykacją. I żeby to np. było drogie, ale umożliwiało pracować i robić hajs. Czy po prostu podratować psychiki przez potencjał antydepresyjny stymulantów.
Kurwa coś jak synka kajne Kolumbia ale ten od chemcentrum tylko że waszej produkcji i w ogóle że było euforyczne ale i speatowało tak jak koks nie ten sldr Einstein działania tylko żeby kurwa to było z granicą taką tak jak oni mają że strong i zwykłą że jedna do pracy a druga żeby wypierdalała euforycznie nie no bo jakby nie patrzeć to te wszystkie rc-ki to są narkotyki mocne.
olenuitcki..
19.11.2025, 11:58
Raczej nie byłoby to mega opłacalne przy obecnym rynku, ale jakikolwiek fenidat np mph albo 4f mph to byłoby cudownie
19.11.2025, 22:53
Niech wróci MDPHP jakieś kurewsko mocne!
Mdpihp 🙏🏼🤷🏻
MDPV ❤️ marzenie.
Ale skoro APVP jest, Hexen, pentki się pojawiają, 3MMC, APHP.
To naprawdę nie da rady zrobić MDPV?
To by był HIT KOCUR!!!!!!
Mdpihp 🙏🏼🤷🏻
MDPV ❤️ marzenie.
Ale skoro APVP jest, Hexen, pentki się pojawiają, 3MMC, APHP.
To naprawdę nie da rady zrobić MDPV?
To by był HIT KOCUR!!!!!!
19.11.2025, 23:28
TheEnd
MDPV musisz dobrze poszukac, bo jeden user pisal jakis czas temu, ze walil to i ze bylo kozak, a wiec jest gdzies
MDPV musisz dobrze poszukac, bo jeden user pisal jakis czas temu, ze walil to i ze bylo kozak, a wiec jest gdzies
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.