Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
22.11.2025, 14:03
JureKiler ale serio piszę, dla Twojego dobra... zruP se przerwę większą... tak z miesiąc min najlepiej 2 
przyznaj szczerze... walisz często nie? ;p
Nie wiem czy pamiętacie... ale dość gruby vendor RC B ..... ok 2 lata temu też miał podobne problemu... z szatanżem
ja tam życzę High-LifeMarket aby się dogadali... bo co jak co ich magazyny mają dobry jakościowo produkt, niefajnie by było gdyby zniknął z listy partnerów
Ekipa HL dacie rade

przyznaj szczerze... walisz często nie? ;p
Nie wiem czy pamiętacie... ale dość gruby vendor RC B ..... ok 2 lata temu też miał podobne problemu... z szatanżem
ja tam życzę High-LifeMarket aby się dogadali... bo co jak co ich magazyny mają dobry jakościowo produkt, niefajnie by było gdyby zniknął z listy partnerów
Ekipa HL dacie rade
22.11.2025, 15:18
Właśnie dla tego High-LifeMarket powinen przejść na zamówienia przez e-mail za dużo już tych wpadek że względu na stronę a szkoda bo asortyment dla mnie klasa 
DarkSonia przez miesięczny urlop pół urlopu leciałem niestety ale bardzo się chciało bo przerwa była długa
, dzięki za pamięć właśnie tolerka jest w trakcie naprawy

DarkSonia przez miesięczny urlop pół urlopu leciałem niestety ale bardzo się chciało bo przerwa była długa
, dzięki za pamięć właśnie tolerka jest w trakcie naprawy
Be objective and honest.
22.11.2025, 15:32
ja nie widzę problemu w tym by kontaktować się z nimi na maila,
asortyment mają wyszczególniony tu na forum,
a cenę w zależności od ilości - ustalisz indywidualnie via-email
asortyment mają wyszczególniony tu na forum,
a cenę w zależności od ilości - ustalisz indywidualnie via-email
22.11.2025, 19:26
ale obecnie sytuacja jest chyba jasna... jest problem
więc jeśli ktoś chce skorzystać z oferty vendora High-LifeMarket kontakt inny niż na email bezpośrednio to jedyne wyjście. póki co...
więc jeśli ktoś chce skorzystać z oferty vendora High-LifeMarket kontakt inny niż na email bezpośrednio to jedyne wyjście. póki co...
22.11.2025, 19:47
Trzeba czekać na jakieś info od sklepu bo narazie milczą wszędzie i na forum się nie logują
22.11.2025, 20:01
A takie fajne smakołyki wjechały...
Nie zgadzam się!!! Stanowczo nie!!
https://youtu.be/Gsq8vAlujuo?si=q1u0lsXbWgWJ7hPp
Nie zgadzam się!!! Stanowczo nie!!
https://youtu.be/Gsq8vAlujuo?si=q1u0lsXbWgWJ7hPp