Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vape THC 2ml - Opinie o produkcie
03.08.2025, 23:25
Nie no, wiesz... To co sie ostanie na ściankach i nie da się tego skopcić już normalnie grzałą - można wygrzebać wykałaczką i zjarać w blancie przykladowo
22.11.2025, 20:47
Te vepo to jest do picia
czy do palenia jak palić to mam to co to będzie i chcę to nie.dam tego nikomu sam Spale zamawiam to i jest moje i tylko dam to sobie oceniam to na fulla widzę dobre dla nas takie vapy są długo na stronie mam je dostać teraz czekam sobie na to chcę ocenić właściwie chcę to spalić i to sam w domu i dam relacje.
czy do palenia jak palić to mam to co to będzie i chcę to nie.dam tego nikomu sam Spale zamawiam to i jest moje i tylko dam to sobie oceniam to na fulla widzę dobre dla nas takie vapy są długo na stronie mam je dostać teraz czekam sobie na to chcę ocenić właściwie chcę to spalić i to sam w domu i dam relacje.
23.11.2025, 13:50
Nie jest do picia xd normalnie palisz skorowidz na to miałem starczyło na długo fajne jest palisz sobie i normalnie zajebany jesteś jak po blacie polecam chodź wolę normalne palenie tego e-peta trzeba zamówić kiedyś dobry jest i tyle daje lekka fajna fazę euforię i można po nim coś robić z przyjemnością
07.12.2025, 11:08
No nie pij tego sama chcę to mieć nie chcę to nie zależy od daty w której chcę i po tym zamawiam znowu rocka jest dobry mam gastro i ochotę do chodzenia po dworze sama

weż chłopie lepiej jebnij solidnego barana w ściane może coś sie przestawi w tym pustym baniaku